Crazygirls Cicilibicili bende inanmazdım trendyoldan sipariş verdim dediğiniz gibi her boncuk sonrası düğümlü bide tuzlu su testi yaptım orjinal olduğuna karar verdim. Kızım 2 tane diş çıkardı anlamadım bile salyasi vardı kolyeden sonra gitti ben şaşkın 😕🤣
Cicilibicili Crazygirls yorumlardan sonra inanacağım galiba 😅ama biz dış olayını çoktan geçtik yok mu başka bir faydası 😂hangi satıcı acaba bakıp söyleseniz 🌸
Crazygirls Cicilibicili https://ty.gl/rwvorudja7 benim aldığım buydu araştırmak gerek elbet vardır ama o kadar hakim değilim 😂
birdemettiyatro Cicilibicili ben esimin arkadasi urfadayken ordan getirtmistik kolye ve bileklik seklinde ve uzunca bir sure kullandim masallah kizimda ates salya hicbir sey yasamadim ☺️
ZRaporu Cicilibicili aile boyu kehribarlıyız. Faydasına inanmıyorum demen bizi üzdü.🥹 istanbulda oturuyorsan önerebileceğim bir yer var. İnternetten alınanların hepsi gerçek olmayabiliyor mutlaka sertifikası var mı sorun.
Cicilibicili ZRaporu yo yo inandım kullananların yorumlarından sonra🙈😅İstanbul’da değilim ama aldirabilecegim kişiler var yerini Bi söyle yinede ☺
ZRaporu Cicilibicili Bomonti antika pazarı bir de mısır çarşısında var sanırım 2. Sokağında mıydı neydi😚
bitterdelisi24 Cicilibicili taşların bazı etkıleri mumkun ama :) Oltu taşı mesela bi tesbihi ne kadar o kdar değerli bir taş sıradan degıl bazı şeyler 🥰
Heaven1708 İnternetten tootsandmore den alabilirsiniz. Sertifikalı orjinal ürün gönderiyorlar. Ben iki çocuğuma o sitenin ürününü kullandım çok memnun kaldım