Selam kızlar watsap uygulamasını sildiğimiz zaman son görülmen açıkken mesela sildik ya wtssabı son görülme kapanır mı profil fotoğrafı hakkında yazan yerde silinir mi kalır mı

Soulfly eşim watsabı sildim dedi demeden önce vardı son görülme sildim dedi son görülme yok profili falan var uygulamayı kaldırmış

Kdndmkdkd Uygulamayı kaldırmak profilin ve son görülmenjn kaybolmasına neden olmazki. Ya hesabı silersin ya da engellersin o zaman karşı taraf senin peofilini de son gorulmeni de görmez. Fakat uygulama kaldırınca boyle olmaz diee biliyorum

Whatsap hesabını kaldirirsa hiç bir şeyini goremezsin. Hatta kişiler bölümünde isimine tıkladığında whatsapaa davet et çıkar. Yüklü olmadığı için. Yani profili gozukuyorsa. Whatsap kaldırmamıs demektir. Son görülmesini size gizlemiştir. Sadece kendisine açık yapmistir.

Kdndmkdkd Mrv01 Merhaba kızlar ,ben en son 14 haziranda adet oldum o günden adet olmadım bazen adet olduğumu sanıyorum bakıyorum akıntılar geliyor hafif yeşil gibi,bazen beyaz bazen de renksiz sıvı şeklinde.Hiç bir ağrım fln yok sadece hep uzanırken belim ağrıyor skolyozum var ondan ola bilir diye düşünüyorum uzanırken tam belime ağrı giriyor bir az etrafa yansıyor acısı 10 sn sürüyor sonra geçiyor.Bu gün de kahve rengi leke gördüm iç çamaşıramda .Birde seks zamanı bir pozisyonumda bazen yumurtalıklarım çok acıyor bazen de hiç acımıyor.Sizce neden ola bilir ?