Blondie Doktorum Yasmin doğum kontrol hapı verdi duzensizliklerim icin ama nasil kullanacağımı bilmiyorum eczane söyler dedi esim aldi ama sormamis esimde simdi hangi saatler nasil icecegimi bilmiyorum kullanan varsa soyleyebilirmi
zarifhanim Blondie reglin 1 yada ikinci günü başlayın. Her gün düzenli için. 21 hap bitince 7 gün ara verin. 7 gün sonra tekrar başlayın 21 gün kullanıp 7 gün ara verin. Korunmak istediğiniz süre boyunca devamlı bu döngü ile kullanın. Saatinde içerseniz etkinliği daha çok artar.
Blondie zarifhanim ya şöyle ben reglm zaten ama 4. Gün olcak icsem olurmuki? Yoksa bidahaki günümü mü bekleyeyim birde günde 1 tane demi
1papatyaa zarifhanim Sağlık çalışanı mısınız acaba ? Şimdi ben 3 aylık iğne ile korunuyordum bıraktım yasmin hap alacağım ama henüz adet görmüyorum iğne kullandığım için adet olmayı bekleyeceğim değil mi içmek için ?
zarifhanim Blondie tabi şimdi başlayın ama 7 gün yine de dikkat edin. Evet günde bir tane, alarm kurup unutmamaya özen gösterin
zarifhanim 1papatyaa Yok sadece hap ile ilgili tecrübelerimi paylaştım. Evet regli beklemeniz daha iyi olur. Döngü düzeni oluştuğunda başlamak hapın etkinliğini arttırır. Ama regl olmazsanız doktora gittiğinizde de olmanız için hapa herhangi bir günde başlatabiliyorlar. Bir kutu bitince regl görüyorsunuz. Beklemek istemiyorsanız kadın doğuma başvurarak bu şekilde başlayabilirsiniz.