Eskobar Rouge yaa inşallah zaman ilerledikçe değişik düşüncelere kapılıyorum her anne demi oluyor yoksa bi tek bendemi anlamadım inşallah iyi bi anne baba oluruz
Eskobar Cicekliperde bizimde yakın genlerde yok pek bi çift embriyo transfferi ama olmasa oda olmazdı yani tek de olabilirdi
Cicekliperde Eskobar ay düşünemiyorum bile . Ama bir şekilde büyüyorlar 😬 kolik olmazlarsa sıkıntı yok
Nur29 Pikachuu benim kızım bamyaya bayılıyor çoğu yemeği yemez ötürü bamya yemeği oldumu karnının doğduğuna emin oluyorum,anne baba ne yerse çocukta onu seviyor onu anladım sadece
Cicekliperde Eskobar sağlıklı, uslu, gazsız 😂 bir avazda inşallah. Kızım emeklemeyi öğrendi asla durmuyo. Tek emekleyen bebek sen değilsin biraz dur lütfen diyorum yok
TombulHatun Cicekliperde bu emeklemenin yürüme ve koşma aşamaları daha zor en güzel günleri boşver keyfini çıkar biz ailecek emeklerdik 😂😂
Eskobar Cicekliperde bi tanığım emeklemeden emeklesin diye dua ettim emekledi durmuyor yürüsün diye dua ettim heryere girip çıkıyor artık dua etmiyorum zamanı neyse o olsun demişti 😂😂😂