Menessa_20 NaimeYilmaz biz Azerbaycanda yawiyoruz karantinde herkes bazilari ise gidiyor tabi bazilari evde ihtiyac olmadikca cikmamaya ozen gosteriyoruz ama catliyoruz tabiki,bu virus 🦠 yuzunden ne zaman biter duwuncesi biktirdi beni😔
Sarisin_Anne NaimeYilmaz Minik yaramazımızla oyun oynamaktan, etkinlikler yapmaktan, değişik yemekler denemekten sıkılmaya başladık sanırım 😏 Bizler için neyse de çocuklar için evde kalmak aşırı zor olmalı 🤷🏼♀️
NaimeYilmaz Menessa_20 Hepimiz aynıyız sanırım. Gerçekten çok sıkıldık. Hayırlısıyla bitsin de güzel günler yakında inşallah. ☺️
Menessa_20 NaimeYilmaz yaa inweAllAh canim ya aslinda cogu zaman evde olan biriyim ama bu virus 🦠 yuzdenmi ne sikiliyorum burda her yerde herkesin evdee oturmasi gerekdiyini sagligimiz icin bunun iyi oldugunu diye arac geziyor herkes endiweli ben artik deliricem biliyormusun en cokda niye hakiketen yarin bunu yapacagim dimemeyi orgendim ne zaman biter bilmiyoruz hergun sayi artiyor AllAh hepimizin yardimcisi olsun inweAllAh dua yalniz AllAh yardim ede bilir bize
NaimeYilmaz Menessa_20 Aminn inşallah🙏 Bir şekilde kendimizi oyalamamız gerekiyor. Güzel günler yakında😍
Snowflake Arkadaşlar kendinizi strese sokmayın evde de vakit geçiyor.Yemek, temizlik, kitap okuma ,ibadet dua, film izleme, eşinizle muhabbet edin kahvaltıdan sonra iki Türk kahvesi için karşılıklı:)
Ruyaa Ben Almanyada yaşıyorum hastanede çalışıyorum her gün korona hastası burda önlem almıyorlar başkan %70 ölebilir ama ellerinizi bolca yıkayın diyor Allah yardımcımız olsun
NaimeYilmaz Ruyaa Allah kolaylıklar versin. :( Önlem alınmıyor derken sokağa çıkmada kısıtlama falan getirildi aslında ama insanlar mı önlem almıyor?
NaimeYilmaz Sarisin_Anne Kaliteli vakit geçirildiğinde çokta aramıyorlar sanırım. Bize çok iş düşüyor.😓
Menessa_20 NaimeYilmaz inweAllAh canim evde vakit giciyoruz sikilsakda ama ewlerimiz hala iwe gidiyor onlar icin korkuyorum ama artik daha siki yontem alindi inweAllAh bundan boyle herwey guzel olur ya 2ay kaldi doguma endiweliyim sadece nasil olucak gecer inweAllAh ogune kadar hic birwey almadik henuz ve her atik kapali burda eczane market haric iwde durumlar boyle tabi dua ediyoruz inweAllAh Rabbim bize salikli bir dunya nasib eder bundan sonra 🤲🏻🥰🥰🥰
NaimeYilmaz Menessa_20 Benim de eşim işe gidiyor. Kendilerini korudukları sürece bir şey olmayacak inşallah. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah🥰
Menessa_20 NaimeYilmaz inweAllAh canim dogru soyluyorsun eldiven maske takiyor eve gelir gelmez atib dizinfeksiya ediyor AllAh onlari korusun inweAllAh