Kuzulkurt Bu hayat zorluğunda, yozlaşmış dünyada kafayı sosyal medyada ne paylaştığın ile bozabilmek için çok boş bir insan olman gerek. Alınabilir ama maalesef acı gerçek bu.

Soulfly deme kız keşke kasko yaptırsaydım 😬😬 benimki de 8 plus kırılana bozulana kadar kullanacağım artık mecbur. Beş senedir benimle 😂 hoparlör tıkandı onu bile yaptırmaya gitmiyorum

Kuzulkurt ben hiç paylaşmam hiçbir eksiklik de hissetmem 😂 kişisel İnstagram hesabım varken de çok az paylaşım yapardım. Hatta fotoğraf çekmeyi çekilmeyi bile unuturum. Buna fazla anlam yükleyenleri bu yüzden anlamıyorum sanırım

Cicekliperde en iyi telefon 8 plus bayılıyorum o telefona o kadar kullandım hiç bir şey olmamıştı bu elimde ki de hemen öldü akşama kadar mutfakta olunca sürekli dizi açık şarjda dura dura kafayı yedi 😂

Cicekliperde bende bir ara fotoğraf çekmeyi, çektirmeyi unutmuştum kızım büyüdü bazen dışarı yanlız çıkıyorum kuzenlerimle o sıra aklıma geliyor çektirmek çünkü onlar çok çekiyorlar 😂

Soulfly ay sen bensin 😂😂 bende de sürekli YouTube açık. Şarj problemimiz oluyor ama su geliyor , ıslanıyor , düşüyor, kalkıyor yola devam ediyor 😂

Kuzulkurt Sen etiketleyince baktım. Diğerinin aktif olduğu son tarihle bu hesabın açılma günü aynı 🤭😄😄😄

Marbled of bunu yapanların kafa yapisini incelemek istiyorum , bı arkadaşım var benim kocası ne hediye alsa hemen paylasir , şimdi oda burayı kullanıyor isim vermiyim ama dehşet saçma yaniii kutular saçlar süsler pusler allahm storyleri görünce beynimi kenara bırakıp izliyorum

Marbled benim kına geceme dair 3 5 poz var oyundan eğlenceden inanki unutmuşuz aklımıza gelmemiş çekmek 🙄 yani ne bilim mutlu huzurlu olduğumuz ortamlari bu şekilde bozmayalım ya bende kullanırım aktif paylaşırim Teksem oda ama yanımda birileri olsun aklıma gelmez unuturum🙄😆