Kuzenımın dedıği
Berra1 sencede bu konuyu çok abartıp kafana takmıyor musun?
Berra1 13 pro max kullanan ben tek kullandığım uygulama YouTube izlediğimde yaprak dökümü 😂 sosyal medyayı çılgınlar gibi kullanmak için elinden geleni yapıyorsun ve eminim ki iğrenç fotoğraf çekiyorsundur çünkü bu kadar aktif olanların geneli öyle onu da çekip atayım bunu da çekip atayım kafasıyla saçmalıyorsunuz
Berra1 iPhone 11: ben ne alaka?
Soulfly keşke benim olsa 😂
mamacita demek ki amaç kahve değilmiş 😂
Marbled gerçek anlamda kafayı milletin söyledikleri ve sosyal medyayla bozmuş. 🥲
Ben de kullanıyorum paylaşımda yapıyorum ama yapmadığım da oluyor ve yapmadığımda eksiklik hissetmiyorum 💁
Cicekliperde bundan önceki telefonum kaskoluydu kırılınca kasko sağolsun o karşıladı öyle aldım yoksa bunu alacak g*t yok bizde 😂😂
Soulfly deme kız keşke kasko yaptırsaydım 😬😬 benimki de 8 plus kırılana bozulana kadar kullanacağım artık mecbur. Beş senedir benimle 😂 hoparlör tıkandı onu bile yaptırmaya gitmiyorum
Kuzulkurt ben hiç paylaşmam hiçbir eksiklik de hissetmem 😂 kişisel İnstagram hesabım varken de çok az paylaşım yapardım. Hatta fotoğraf çekmeyi çekilmeyi bile unuturum. Buna fazla anlam yükleyenleri bu yüzden anlamıyorum sanırım
Cicekliperde en iyi telefon 8 plus bayılıyorum o telefona o kadar kullandım hiç bir şey olmamıştı bu elimde ki de hemen öldü akşama kadar mutfakta olunca sürekli dizi açık şarjda dura dura kafayı yedi 😂
Marbled aslında maksat gösteriş yapmak bence baksana iPhone bilmem kaç kullanıyorum demiş 🫢
Cicekliperde bende bir ara fotoğraf çekmeyi, çektirmeyi unutmuştum kızım büyüdü bazen dışarı yanlız çıkıyorum kuzenlerimle o sıra aklıma geliyor çektirmek çünkü onlar çok çekiyorlar 😂
Soulfly ay sen bensin 😂😂 bende de sürekli YouTube açık. Şarj problemimiz oluyor ama su geliyor , ıslanıyor , düşüyor, kalkıyor yola devam ediyor 😂