seninle Ya bıktım ama haftada 4 gün mutlaka saat 3 doğru önce hafif bir ses sonra şiddeti artıyor inleme sesi geliyor 😅 üst katta bekar bir diş doktoru var mübarek ev durmuyor evli olsa eşine derim de bekar Tövbe tövbe bazen sesten kötü. Oluyor insan
Deli-hatun seninle benimde yan komşum gece 1 sabah 6-7 fark etmiyo karı koca kırklarından sonra azmışlar bide kadın öyle bi inliyoki ahh ohh yavaş dur acıyo falan diyo direk duyuyorum yani adamda ohhh çok güzel çok güzel diyo 🤣 yatak odaları benim oturma odamla birleşik resmen benim evimde gibi insan utanır biraz onların yerine ben utanıyorum valla
Miniminibirperi seninle İnsanların özel hayatı ve yatak odası kimseyi ilgilendirmez bence. Ne diyelim yani 😄Buraya taşıma sebebiniz nedir?
seninle Deleted_1 arada da tempo bir inip kalkıyor 😂ve baya uzun sürüyor hani kısa olsa uyursun gidersin adam işinde iyi 😅
Deleted_1 sosyolog1kadin herkes ekmeğinin Peşinde😂😂 Bizede okuyup mutluluklarını paylaşmak düşüyor 🙊🙈
seninle Eskobar ya aynen yaa hiç sorma bakalım bu gece be olacak mübarek savaşta gibi her gece her gece
TombulHatun Deli-hatun bende camı kapatıyorum ses filan gitmesin diye gece duşa girince sanki komşular uyanıp wc girip su sesini duyacak ayıp olacak diye utanıyorum 😂😂
Deli-hatun TombulHatun çoğu zaman bende öyle ama işte bazı insanlar gerçekten çok arsız ve utanmaz oluyolar