• Cinsellik
  • Saat kaç oldu halen üst kattan inleme sesi geliyor

Cicekliperde Ya doktorla şimdi asansörde karşılaştık yanında sarışın bir hatun vardı 1 dk geçmedi ses gelmeye başladı şuan 😅adam gece gündüz dinlemiyor ya. Ahanda böyle yazmış 😂

seninle İnsanların özel hayatı ve yatak odası kimseyi ilgilendirmez bence. Ne diyelim yani 😄Buraya taşıma sebebiniz nedir?

Cicekliperde kız Allah seni kahkaha attım ya 😂 çok boş insanlar ya sonuçta hemen hemen herkes evli burda insanda biraz ahlak olur sinir oldum valla

Cicekliperde daha neler 😂 kız valla biz izmire ilk geldik yatak odalarımız yanyanaydı. Erkek yaşıyordu tek bekardı. Allahım eve kız atıyordu varya sesleri anlatamam sana. Kızım uyanıyordu uykudan o derece. Eşim sinirlendi artık buramıza gelmişti sus sus nereye kadar. Sonra eşim ev sahibini aradı meğersem bütün site şikayette bulunmuş. 2 güne çıkardılar evden

Eskobar bence biliyorlar 😂 bazen erken oluyorum eşime reglim diyorum daha üç gün var diyor. Ergenler bile biliyor artık. Biz safmışız

Eskobar ahahha 😂😂canın sağolsun kuzum
          Ama ben bunları Türkiye’den aldım🫣

Esmeray1 yok artık 😂😂 biz de evde çıt olacak diye korkuyoruz. Rahatlığa bak.

Cicekliperde ay gerçektenmi bizimkide biliyorduda biz her zaman bekliyorduk yani bebek istediğimiz için ondan diye düşünmüştüm😂😂

Deleted_1 geçen kikte normal çorap ama çok tatlı böyle paket içinde 2 € yazıyor anaa dedim sana 2€ verirsem ben ne yiyem ne içem dedim herşeyden duble alınca bi fena oluyor sen hamile olur olmaz ucuz ne buluyorsan al hele ufacıklar çok daha pahalı