Angellove2010 Hadi yorumları alalım muhabbet olsun kızlar kıyafet nasıl tabi üzerinde kıyafet diye birşey görmüyorum da hiç giymese daha iyi bence
Eskobar Angellove2010 gündeme getirenler utansın kadın gelmiş kaç yaşına ilgi çekmek onun işi bizede wooow demek düşüyor
[silindi] Angellove2010 kocasi kiskanmiyor tamam da. Bu hic oglundanda utanmiyor ya yada oglu biyumeyecekmi. Bilmiyorum ya kimseyi kinamiyorum. Bizimde cocugumuz var iki dusunup bir konusmak gerek.
buralardayenibusely Cicekliperde siz iyi misiniz ? Gülşen “de” gündemde derseniz ayrı yazılır. Gülşen gümdemde demiş. “De” bulunma hal eki olduğu için birleşik yazılmalı
TombulHatun Rana_elis her ne olursa olsun kimseye giydiği kıyafetinden dolayı orospu diyemezsiniz beğenmiyorsanız izlemeyin hakkında konuşup prim vermeyin
TombulHatun Rana_elis seviyesiz insanların lafları batmaz bizlere eleştrimek başka hakaret etmek başka sen kimsin kıyafetinden dolayına birine orospu diyebiliyorsun karşındaki ünlü olsun veya olmasın haddini bileceksin ayıp
Rana_elis TombulHatun senden mi öğrenicem haddi sen haddini bil ne düşündüğüme dediğime karışamazsın yalan mı aynı onlar gibi neyini koruyosun anlamadım