Kizlar öncelikle merhaba çok sinirliyim 2 gün önce instagramda hiç tanımadığım takiplesmedigim bi hanımefendi bana mesaj attı aynn söyle yazıyordu. “Merhaba şikayetvar sayfasında sizin adına cinsel içerikli bir şikayet var size söylemek istedim belliki haberiniz yok dedi” ben önce kadına cevap vermedim ondan sonra ben dedimki yok hanımefendi öyle birsey dedim kadın bana “ var bilgilerinizi düzgün girin görürsünüz dedi ” tamam o zaman siz bana resim gönderin dedim gönderdi gerçekten başka bir kadın Kübra isimli bir şahıs benim instagram hesabımı aynen bu şekilde yazmış " TACIZ BU ISIMLI HESABIN KOCAMLA KONUSMALARINI YAKALADIM EVLI BIR ERKEKLE KONUSMAK NASIL BIR AHLAKTIR LUTFEN SIKAYET EDIN diye yazmış benim hiçbir şeyden haberim yok bırakın şikayeti konuşmalar falan yok 😠😠😠 nasil bireyin içine düştüm bilmiyorum hicbirdeyden haberim yok eşim şuan işte akşam eve gelsin konusucam onunla ve yarın mahkemeye gidicem bu Kübra isimli şahıstan şikayetçi olucam bu nasıl bir iftiradır Allaha havale ediyorum 😔😔😔 çok üzgünüm kusura bakmayın çok uzun oldu