Nazlicyhn Monimom stres bacım, strese girince midemde kramplar oluyor günlerce yemek yiyemiyorum ama daha önce su orucunda 67den 59a düşmüştüm geri 62ye ciktim 1 haftadır da aşırı stresli günler geçiriyorum 56ya kadar düştüm. Bu konuda önerim yok saygılar🤣
svdarc Monimom 50 gün oldu doğum yapalı boğazımı tutarak verdim doğumdan bu yana aç aç geziyorum 😂 20 kilo aldım hamileyken şimdi 56 kiloyum 53 olmam lazım aralıklı oruç yapıyorum suan bakalım verebilecek miyim
Monimom Nazlicyhn hahahah stres bolca var tabi su orucu naisl oluyor yoğurt kürü yapıyorum ama etki etmiyor pek
Nazlicyhn Monimom sadece şu içiyorsun 3 gün 5 gün ne kadar uyarsa elma falan yiyorsun tek yemek yemek yok zor oldu ama güzel kilo vermiştim, siz kaç kilosunuz
Nazlicyhn Sokaklambasi onermedim üst yorumda farkindaysaniz bu konuda önerim yok diye belirtmiştim, hanımefendi nasıl yapıldığını sorduğu için anlattim
sebebineydiki Monimom şu doğadan yeşil çay var ya onu gece içiyorlar ama üstüne bisey yemek yok haftada 2kilo veriyorlarmış instagram da bayanmutuslu paylaşmıştı. Ben sporla vermiştim önce leslie yürüyüş ardından chole ting özellikle bölgesel de çok ise yariyor
Gizemli_x Monimom 3 günlük kabak detoksuyla baslayabilirsiniz sizi 3 kiloyla çok mutlu eder, sonra motive olursunuz