Deleted_1 Merhaba kızlar Ben geçen yıl sırt üstü uzanmış sol kolumu başımın altına koymuş tv izliyordum anlık sol göğsüm kaşındı kaşıyınca elime kabuklu fındık kadar bişey geldi çok korktum kitle olabilir mi diye aşırı tedirgin oldum sonra internetten elle nasıl muayene yapılır ona bakarak yaptım gerçekten elime geliyordu devlet hastanesi geç randevu verir diye direk özele gittim doktor elle muyene edince evet kitle var dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki bi an yere yığılıp kalacağım sandım neyse doktor bunun ne olduğu anlamak için ultrason çekilmen lazım dedi o ultrason odasına nasıl gittim bilmiyorum ultrasonu çeken doktor korktuğumu görünce hemen açıklama yaptı korkma bunlar zararsız her kadında olabilir dedi yani kanserli kistler değil dedi sonra doktorla görüştüm oda sonuçlara bakıp aynı şeyi söyledi aşırı derecede rahatladım ama doktor bunun tedavisinin olmadığını büyüdükçe ağrıların çoğalacağını söyledi bir yıldır ağrısı var ama 4 gün önce aşırı derecede ağrımaya başladı endişelerim geri geldi bu gün doktora gittim elle muayene etti beni korkutacak bir şey görmedim morarma yada kızarıklık yok dedi yaşın genç olduğu için röntgen ve mamografi çektirmeyecem çünkü onlarda zararlı ışınlar var dedi yinede içim rahat etmedi doktor kan tahlili yapalım için rahat etsin dedi cuma yada pazartesiye kadar arayan olmazsa bilinki sonuçlar temiz çıkmış demektir dedi dualarınızda beni eksik etmeyin kızlar sonuçlarım temiz çıksın 🥹 Var mı böyle rahatsızlığı olan kızlar ağrılarla nasıl baş ediyorsunuz Açıklayıcı olsun diye biraz uzun yazdım hakkınızı helal edin 🌸🤲🏻
Mujahide_esved Deleted_1 Rabbim şifa versin inşallah çok üzüldüm ya güzel düşünün güzel olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız ❤️
Gokkusagim Deleted_1 21 22 yaşlarında benim de elime gelen bir kitle vardı üç yıl kadar 6 ayda bir ultrason kontrolü oldu en son kontrolde kitlenin büyüdüğü belirlendi biyopsi yapıldı kötü huylu değil ama çevirmek üzere dedi doktor ameliyatla alındı. Ben de çok korktum ama çok şükür atlattım hala kontrole devam ediliyor minik minik bir sürü kitle var çoğu kadında oluyormuş
Ask_hosmus Deleted_1 geçmiş olsun kuzum🌸 kötü bişey olsa ilk muanede çıkardı diye düşünüyorum, Allahın izniyle kötü bişey çıkmaz inşallah, içini ferah temiz tut, iyi düşün iyi olsun, Allah yardımcın olsun 💖
sosyolog1kadin Deleted_1 Rabbim şifa versin canım gönlünü ferah tut bak doktorlar korkulacak bişy yok demiş. Tertemiz çıkar inşallah sonuçlar
Deleted_1 Mujahide_esved sağol canım Allah razı olsun ağrılar psikolojimi bozdu resmen hani diyorum bu kadar ağrı varsa demek ki kötü bir şey var🥹
Cicekliperde Canım benim çok çok geçmiş olsun. Doktor korkma demiş kötü huylu bir şey değilmiş bak. Stres yapma. İnşallah tedavisi vardır da ağrıların olmaz. Tabi dua ederim ama yaz muhakkak.
Deleted_1 Cicekliperde sağol canım Allah razı olsun 🌸🤲🏻 Doktor öyle dedi ama böyle aşırı ağrı olunca ister istemez en kötü ihtimali düşünüyorum 😞inşallah aramazlar arayıp gelin derlerse sonuçlar kötü demek 🥹güzel haber veririm inşallah
Mujahide_esved Deleted_1 öyle düşünme canım benim inşallah hiç öyle birşey yoktur Allah’ın izniyle dualarım seninle 🙏🏻❤️
Deleted_1 Mujahide_esved inşallah canım Allah razı olsun 🌸🤲🏻Aşırı takıntılıyım 😞 ağrılar çok geriyor beni bide enseme koluma göğüs kafesime kadar atıyor hayatımı çok eyliyor ya🤦♀️
Deleted_1 Cicekliperde inşallah canım gerçekten kötü düşüncelerden kurtulmak için buna çok ihtiyacım var 🌸🤲🏻
Deleted_1 Gokkusagim çok geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin 🌺🤲🏻 Sende de ne tür belirtiler vardı birde ağrısı var mıydı
Gokkusagim Deleted_1 Amin sağolasın benim hiç belirtim yoktu ağrı falan da olmadı hiç. Bir gün Tv’de meme kontrolü yapın diyordu ben de öyle yattım baktım tesadüfen. En önemli nokta kontrolleri aksatmamak. Benimki büyümeye başlamıştı biraz gitmesem kötüye cevirebilirmis Allah korusun.
Deleted_1 Cicekliperde doktor cuma yada pazartesi günü hastaneden hemşire arayıp gelin demezse bilin ki sonuçlar temiz dedi inşallah aramazlar 🤲🏻
Deleted_1 Ask_hosmus sağol canım Allah razı olsun 🌺🤲🏻 Doktorda öyle dedi ama ne bilim ağırlar çok olunca ister istemez en kötüsünü düşünüyorum 🥹