selam kizlar, iki haftaya dügünüm var bana biraz tüyo verebilirmisiniz ilk gece nasil davranmaliyim
Çoğunlukla hemen girince daha iyimiş diye duydum ama bilmiyorum 🤷🏽♀️
İlk gece
Ben o kadar kasmistim ki kendimi en sonunda duşa girip ağlamıştım ….
Kendini kasinca zor oluyor ama illaki bisekikde oluyor uzun sürsede o geceye göre davran edin yardımcı olur illaki korrkma
Esrakaya Kendini kasma o anın tadını çıkar yoksa ıslanma konusunda sıkıntı yaşayabilirsin ayrıca eşinin huyunu bilirsin kanı görmeyince sıkıntı çıkarabilecek birisi ise ilişkiden sonra yatağa lavaboya oturur şekilde çömel biraz kan rahat aksın ha burda linçleyecekler olabilir bunu söylediğim için hala görmek isteyenler var mı diye ama ne yazık ki var ben ilişki olur olmaz tuvalete kaçtım ordayken kan geldi ve eşim görmedi olmuş mu dedi olmuş dedim o kadar daha lafını açmadı fakat dediğim gibi sen daha iyi bilirsin huyunu
Öncelikle hayırlı olsun ben yüz görümlüğü istemeyi unutmuşum üç yıldır içime dert sakın unutmayın kdkdkdk mutluluklar dilerim başka da bi şey yok ben evlenmeden önce kimseden dinlemek istememiştim
Kendini kasma yüz görümlülüğü ve kuşak çözme parası olur bizde kırmızı kurdeleyi eş çözünce para altın vb verir kadına 🤣🤣 ilişki esnasında kendini kasma rahat ol yeter
Amannebileyim hala derken ? namusun zamanı falan mı var ne alaka hala var malesef o zmn namuslu da bir olsun namussuz da bir olsun benim düşüncem böyle beni de linçlerler kesin şuan ama bence kan. önemli bişe benim düşüncem
Rana_elis
Namus dediğiniz şey iki bacak arası ve kan ile belirlenen bir şey değil.
@Esrakaya akışına bırak tedirgin olma rahat ol ille ilk gece olacak diye bisey yok önce sarılın birbirinize sonra zaten öperken falan gerisi geliyor anlamadan ama dediğim gibi ilk gece mecbur değilsin zaten seni seven adam diretmez sabırlı olur nazik olur kıyamaz
Rana_elis “SİZ NAMUSU O KADAR COK KADINLARA YÜKLEDİNİZ Kİ NAMUSSUZ ERKEKLERİ GÖREMEDİNİZ ” Sadece bu sözü söylüyorum bu söz bence yeterince açıklayıcı olmuştur başka birsey söylemeye gerek bile yok
@Esrakaya hayırlı olsun öncelikle. Hiç kendini kasma sakın kan çıkacak diye bir kuralda yok bazı insanlarda kanama görülmeyebiliyor kendini kötü hissetme kan gelmezse de. Ben çok gerildim ilk gece de ve belli bir süre ilişkiye bile giremedim sana tavsiyem rahat ol. Benim kızlık zarımı ameliyatla almışlardı biraz etli ve kalın gibi bir şeyler söyledi doktor Hymenoktomi oldum o yüzden. Umarım gecen güzel geçer Yüz görümlüğünü de unutma ☺️ Bize de yaz bu arada neler oldu 🤣
Hemen ilk gün olacak diye bi durum yok bazı kadınlarda kanama olmayabiliyor vücut yapısıyla alakalı benim 4 gün sonra olmuştu taşınmaydı kınaydı düğündü derken çok yorulmuştum eşimde anlayışlı biri kendinizi ne zaman rahat hissederseniz o zaman olur
- Düzenlendi
Ceydaaa2259 kadınlar bile hâlâ böyle düşündüğüne göre erkeklere bişey dememek lazım demek ki 🙄
Kız gelmiş sadece ilk geceyi sormuş ortalığı kan gölüne çevirmişiniz maşallah
Esrakaya ilki 40 gün sonra yaşayan bir olarak tüyo falan yok 😂 umarım esin anlayışlı biridir her açıdan, şimdiden hayırlı olsun 🌸
Rana_elis kan akıttın diye en namuslu sen mi oluyorsun? Eşim benim de ilkim. Ama buna bu kadar anlam yüklemek niye? O zarın görevi senin namusunu mu kanıtlamak?