Kızlar kanın namusla alakasi yok ama namussuz her zaman namussuzdur fakat kim ne derse desin erkek başkasıyla yapsada o gece evlendiği kişiye bakıyor . Bakire olarak evlendiysen bunu o böyle biliyorsa bakıyor . Ben çok terettut ediyordum acaba kan nasıl bişey çok mu gelecek az mı diye yanıma beyaz bir mendil aldım ve bittikten sonra siliyim dedim hafif az bir kan geldi ve öyle oldu bitti valla işte herkes için değişir bu konu biraz tartışmalı valla

Maysa zaten ne geliyorsa biz kadınların başına saçma sapan namusu kadına yüklediklerinden geliyor oysa ki kadın ne kadar iffetini koruması gerekiyorsa erkekte korumalı ama erkek yaparsa elinin kiri kadın yaparsa o… damgası yiyor benim için namusun cinsiyeti olmaz erkekte namusunu korumalı haram ise onada haram sadece biz kadınların üzerinden bu olaya bakmaları gerçekten çok canımı sıkıyor ama malesef algılar yıkılmıyor bir kan ile kadın ne yukarı çıkar nede yerin dibine iner namus bu kadar basite indirgenemez

Popy_ hayır öyle şeyler elbet olabilir tabi doğuştan ona bişe diyemem

Rana_elis canim kana bakarsan namusluyum ayağına arkadan veren de var içine girdirmeyip eletmedik yerini koyanda sen namusu iki nacak arasindaki kana baglayazsin kusura bakma ,bir yerini keser o kanı yine akitirlar veya diktirir kan gelir regl gününe denk getirir düşüncen saçma

Esrakaya tek tavsiyem kendini asla kasma ,ben inanılmaz kastım ve kan geldiği gibi bıraktık devam etiremedim diğer gün de aynı yarim kaldı 3 .de normal bir ilişkiye gidebildim kasmazsan ön sevişmeyi fln uzun tutarsan zorlanmadan yasabilirsin

Rana_elis ben de tam olarak bundan bahsettim neden bir kadın sadece namusu kadınlara yükler duyar kastigimda yok bu tamamen kendi düşüncem neyse anlamaya niyetin yok boşuna kendimi yormayayim

Esrakaya balayına gidecek misin otel orda olacaksa zaten ortam güzel olur evinizde olacaksa eşiniz güzel bi hazırlık yapsın yiyecek içecek oturun muhabbet edin duşa girin rahatlamak için kendini tamamen bırak sanki ilk gece değil gibi düşün ilk gün çok özel güzel bir şey olarak bak hep

Amannebileyim evet ya bu benimde başıma geldi ve maalesefki kaynana olacam şeytan sabahtan kapımızı çaldı gelip yatak odama girip baktı yaaa eşim gördükten sonra baskaları neden bakıyor ne kadar saçma ya benim elimde çok şükür çok anlayışlı ilk başta gelmedi kendimden çok şükür ki emindim ama cadı gelip bakacak sonuçta kan olmazsa Allah bilir ne düşüncek çok şükür ki geldi ve gerçekten bazı kadınlarda kızlık zarı bozulmıyor o gece o kan gelmiyor bizzat kızkardeşim yaşadık şerefsiz eşi hastane hastane dolaştırdı köpek gibi peşinden koşan sendin kan için neler neler yaşamadıki ama doktor rezil rüsva etti enişte olacak malı bazı kadınlarda ancak kızlık zarı doğumda yırtılır dedi ve eşin hala bekar istese başkasıyla evlenebilir diyede laf sokmuştu

Esrakaya akışına tabi en cokda iş erkekte bitiyor inanki kadını rahatlamalı gevşetmeli korkusunu üstünden atmalı işini bilmeyen erkekse paldır küldür yaparsa iş sarpa sarar neyse sakin kal kasma vede eşinle konuş umarım cok mutlu olursunuz 🥰🥰

Ceydaaa2259 biri vardı ya burda götten vermiş afedersin ama cinsellik yaşamadım bakireyim diyor zarına dokundurtmadigi için kendini namuslu sanıyor