Hanımlar merhaba.3 senelik evlıyım bi kızım var.Eşimle severek evlendık 4 sene sevgililik sürecimiz oldu ilk cinsel birlesme evlendıkten snra oldu ve kotu gectı.Kısaca anlatmak istiyorum aslında sıkmadan.Ben hep ağrılı acılı birlesme yasadm evliliğimin ilk 3-4 ayı.Daha sonra terapiste gittik esimle birlikte, bi süre sonra parmak egzersizi verdı ben onu yapamadım ve yarıda bıraktım aradan aylar gectı kendım bi sekılde yendim vajınusmsu.Cinsel birliktelık yasayabılıyorm canım yanmadan ama orgazm olamıyorum.Ve sürekli olunca boyle cinsel isteksizlık olusmaya basladı.Alanyada bi yer buldjm bugun orayla gorustum 3-5 gün içinde jesin cözüm diyorlar.Terapis yine esım ile bırlıkte gideceğiz.Terapistle konustum bayan dıyor ki, siz kafanızda vajınusmusu yenmıssınız ama bi yere kadar, o az da olsa kırku kalmıs ve ondan dolayı orgazm olamıyorsunuz.Nasıl bu kadar kısa sürede cozulecek bılmıyorum.Böyle yerlere gidip cözüm bulan oldumu ? Kısa surede cozulecek deynce insan ınanmak istemiyor..

Pirepella belliki bu sorunu yenmissiniz orgazm olamiyorsunuz bende bunun için terapistle gorustum ve inan 100 kadinin 73 ü bu sorunu yasiyormus son postumu okursan belki sana yaralı olabilir umarım

Sokaklambasi acces bars yontemi kullanılıyormus.Terapis acık acık size orgazm olmayı ogretecegiz dedi nasıl olacak hala aklım almıyor.12 eylülde gidecegiz ınsallh sonuc alırım

Hayat_ hemen bakıyorum postunuza..
      İnsallah yenerim bende cok kesın konustu terapist bayan ayın 12 sinde gıdecegz bakalm

Pirepella vajinismus evre vere evet. Vajinismusun bilişsel kısmında sorunlarınız olabilir. Önceden yaşadığınız korku tekrarlıyordur o an. İlişkiye girebiliyor olmak size zevk vermez. O anlarda sakin misiniz, mutlu musunuz, sizde eşinizi istiyormusunjz yada zevk alıyor musunuz süreçte bunlar orgazmin olmazsa olmazı. Bitsin artık diye beklediğiniz biseyden zevk alamazsınız ki. Ben 2019da tedavi oldum. Evlenip durumu öğrenince 2 ay içinde tedavi olup çözdüm. 4 gün içinde çözdü doktorumuz, hala dua ederim kendisine. Sizde kendinize bu iyiliği yapın ☺️

Pirepella şahsen ben vajinamus yuzunden oldugunu düşünmüyorum yenmissiniz sonucta onu ve cocugunuz bile olmus galiba orgazm sorunu malesef bir cok kadinda olan birsey buradaki kadınların cogunda bile var bu bende içindeyim

Miniminibirperi darısı bana artık.Acces bars yontemı vs kullanılıyormus gıdecek oldugum yerde.Sizin tedavınız nasıl oldu 4 gun ıcınde nasıl bıtıyor 🤲🏻🤲🏻

Hayat_ bunun bı cozumu olmalı ama :/ bakalm artık son care gıdecegm terapıye