PiTi ben müziklerini seven ancak şahsi olarak giyim kuşam ve karakterini sevmeyen biriyim, göz önünde olan insanların biraz daha nötr olmalarından yanayım çünkü bizim insanımız hemen kutuplaşmaya meyil eden, hemen ötekileştirmeye başlayan bir güruh ve bu halkın halini bile bile bu tarz görüşlerle mevcut sisteme bir çentikte sanatçıların atmasını doğru bulmuyorum, ideolajiler bu toplumda bence gizli kalmalı çünkü bizde etrafa saygı duyma ve kendi fikrini ideolojini türetme yetisi yok, hep bir koyunculuk hep bir güdülmeyi bekleyimcilik olduğu için, göz önünde olan insanların hayatlarını dışarı çok dikkatli yansıtmalarının doğru olacağına inanıyorum 😊 insanların şuan ona gösterdiği tepkiyide bir noktada haklı buluyorum çünkü milyonlarca insanı bir anda bir kefeye koyarak hepsine sapık yaftalaması yapmış gibi oldu düşünsenize sırf okuduğunuz okul yüzünden bir anda birinin çıkıp hepinize bunu dediğini yani insan bir anda bir kaç kişiye kızıp neden hepimizin günahını alıyorsun durumunda buluyor kendini muhtemelen, ancak olayın ona getirisini fazla buluyorum gereksiz bir ceza, kısacası her koyun kendi bacağından asılır herkes kendi hayatına kendi yaşadığına baksa kimse bu ülkede bu kadar mutsuz olmazdı diye düiünüyorum 😂