Günaydın hanımlar ,
İlişkiyi canlı tutmak adına neler yapıyorsunuz?Hem bilgi alışverişi yapalım hem de sohbet edelim istedim 🥳🥰
İlişkiyi Canlı Tutmak 🔥
Birthday bence biraz mesafe sürekli mıç mıçlık iyi değil😅
Melikke işte aynı fikirde birisi 😂
Birthday Duştayken eşine seslen tarak havlu vs bir şey iste getirdiğinde kıyafetleriyle içeri çek adamı al sana heyecan 😂😂
Birthday sık ilişki de önemli ama eşlerin birlikte hoş vakit geçirmesi de önemli. Dizi film izlemek, dışarıda ortak aktiviteler vs olabilir. Bunların güzelliği yatak odasına da yansır bence👍🏻
Birthday iç giyim özenli olmalı bence 😇
sevgiyeterli O kadar doğru demişsin ki eşimle sex yapmaktan başka ortak noktamız yok biieuler yapmak istiyorum ben film falan o pek oralı olmuyor
Birthday gündelik kıyafetler gibi geceliklere de ciddi yatırımlar yapılmalı bence 🥳
Birthday monotonluktan uzak olursak ilişki canlı olur bence. Biraz mesafe iyi olur. Ben mesela şuan kaynanamin yanına köye geldim, dün akşam geldim, eşim gelmedi, ev sensiz bomboş, özledim dedi. 😂😂 bende özle biraz dedim.
Onun haricinde cilveli olacaksın, evde dekolteli dolaşacaksın, eşinle her zaman canımlı hayatımlı konuşacaksin, eşinin karşısinda hep güler yüzlü olacaksın, öpüp öpüp kaçacaksın 😂o senin peşinden gelsin.
TombulHatun bunu deniyeceğim oğlumun uslu ve uyuduğu bir gün 😂