Sedaa bebek yağı tüylenme yapıyor diyorlar cesaret edemiyorum normalimde tüylü diye o konuda bı problem yaşadınız mı nasıl kullanıyorsunuz

Rouge Yaaa sizin şu bakım şeylerinize bayılıyorum gerçekten bazen özellikle okurum yorumlarınızı şöyle bir kaç tarifle içimizi aydınlatın ayol

Hemcins ben öyle cok fazla tüylü insan değilim zaten, sırtımda hic tüy yok, sadece göbekte ince uzun şekilde sarımsı ince tüyler var. Yıllardirda sürüyorum bebek yağını, hamileyken bile çatlak olmasın diye sürüyordum özellikle. Hic tüylenme yapmadı bana.

Yagmurrrr ben bimden almıştım canım. Kore markalı bi maske. Gözenek sıkılaştırıyor. Bir kaç aydır da kullaniyorum. Gözenekli bi insan değilim zaten normalde de, ama hem yüzümü aydınlatıyor hem de gözeneklerimin temizlendigini hissediyorum. Ferahlık oluşuyor yani.

Sedaa ayy ne güzel bende deniycem o zaman bu söze istinaden hem yumuşaklık hem parlaklık hemde hoş bı koku bırakır ciltte

Yagmurrrr yaa cok teşekkür ederim 🥰🌸oyle sorunca bilemedim ne konuda versem

Yagmurrrr Her sabah yuzumu normal yikarim aksam uyamadan once dusch alir vucudumu peelingler yuzumude peelingle temizlerim dusch en sona saklarim cilt yumusadigi icin buharda gozenekler guzel temizlenio en azindan ben oyle dusunuyorum sonra gul suyu spreyi var Nivea nin yuzume onu sikarim nemlendirsin diye sabahta muhakak yikadiktan sonra yuzumu gunes koruyucu gunluk yuz kremi surerim saclar onemli argan yagi suruyorum kaslarimada surerim zararini gormedim kirpiklerime bu kadar :)

Rouge ya sizin bu tarz yazılarınızı devamlı okuyorum okuduktan sonra da insan bu kız bebek gibi birşey heralde diyor aşırı merak ediyorum 😄😂 bu hesabım yeni bu arada yanlış anlaşılmasın

Yagmurrrr bende sabah yıkama jeli üstüne nemlendirici güneş kremi en son da gözenek sıkılaştırıcı sürerim genelde Yves Rocher kullanırım başka marka pek kullanmıyorum bunlar cilde güzel geliyo ve tombik olarak saf Gül suyu kullanırım dolaba koyuyorum öyle yüzüme sıkıyorum 😊

Deniz yosun maskesinden çok fayda görmüştü, deniz yosunu cilt maskesini almıştım, 2gr’lık on kullanımlık küçük paketler halinde.
            İlk yüze maske yaptığımda gözlerim sanki sprey sıkmışsın gibi yanıp kızarmaya başladı.
            Aradan bir hafta geçti tekrar yaptım acaba yanılıyor muyum diye, yine yanmaya başladı.
            B12, E vitamini var güya içinde bana fayda sağlamadı ama çok memnun olanda vardı o dönem, bir daha yüzüme pek bir şey sürmedim, sadece o yıllarda nette dolaşan tek bilgi acnelyse, expigment madecassol sıralı kullanımdı lekeler için.
            Yazın yapmamaya dikkat ederek son bahar ve ilk baharda bir iki hafta onu denemiştim.

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.