Meme ameliyatı olalı 4 ay oldu. Ve şuan 1 bucuk aylık hamileyim. Aylarca ugrastik igneler oldum hamile kalamadim. Simdi plansiz bi sekilde rabbim nasip etti. Saglicakla gelsin insallah. Ama ameliyat olalı cok yeni oldu. Hala memelerim tam yumaşamis sayilmaz. Ilk bebegimi hic emziremedim. Bundada emziremezsem sütüm gelmezse diye şimdiden icim icimi yiyor. Aramizda varmi meme buyutme ameliyatı olupta sorunsuz emzirebilen. Doktor emzirme sıkıntısı olmaz dedi. Ama bukadar kisa surede de hamile kalabilcegmi hic dusunmuyordum. Annemde psikolojik olarak hep beni aşagıya cekiyor. Ilk cocugunda sutun gelmedi memen yoktu cocuk memeyi tutamadi dedi hep, yetersiz hissettim kendimi.. bu hamileligimde de daha simdiden bu cocuguda emziremicen silikon varken süt mü gelirmiş hic deyip duruyor. 😕
Gebelik, meme protezi, emzirme..
Ben yaptırdım ama benim çok oluyor yapılalı, göğüs altından yaptırdığım için süt bezlerine hiç zarar vermedi etkilemedi hiç bir sorun yaşamadım 2 cocuk emzirdim sıkıntı olmuyor yani
Göğüs ucu veya koltuk altından yapılanlarda hamile kalınca silikonu çıkarmak gerekiyormuş ama zaten çok eski yöntemlermiş şimdi göğüs altından yapılıyor işlem o yüzden hiç süt bezleriyle alakası yokmuş
12agustos banada dokrorum süt kanallarina zarar vermiyoruz dedi ama yinede tereddüt ediyor insan 2. Cocuguda yine emziremezsem diye
Mavisim20 yok hiç bir sıkıntı olmuyor merak etmeyin
12agustos merhaba bir şey soracağım. Peki memeleriniz de sarkma oldu mu ? Bende yaptırmak istiyorum ama bir bebek daha düşünüyorum oyüzden acaba sarkar mı deforme olur mu diye merak ediyorum çok istiyorum yaptırmak
1papatyaa hayır bende sarkma olmadı 2013 te yaptırdım ve 2 cocuk emzirdim
12agustos özelden yazdım size bakabilir misiniz
12agustos ne kadara yaptırdınız süreci nasıldı biraz anlatır mısınız? Acaba bende doğumumu yapıp ondan sonra o ameliyatı düşünüyorum ama eşimden gizli olucam galiba 🥺hiç bir şekilde izin vermiyor ağrı sızı oluyor mu? Kaç gün sürüyor
Buzlulimonatam ben yaptıralı cok oldu dedim ya 2013 te yaptırdım. Fiyatı şuan bilemicem ama dolar bazında yapılıyor yani ucuza geliceğini sanmam, eşinizden gizli yaptırmanız mümkün değil 1 hafta bandajlı geziyorsunuz, ağrısıda bende olmuştu 1 ayda kendime geldim ama doktorun dediği 1 hafta içinde kendine gelirsin demişti ama bende uzun sürdü
12agustos tabi ki fiyat şimdi farklıdır biliyorum ama eşimden gizli yapamaıyorım yani 🥺bu cucularla kaldım yine en iyisi adamı ikna etmeye devam edeyim 😅
Buzlulimonatam esten gizli olunabilcek bir ameliyat asla degil. En az 1 hafta yataktan kalkarken bile birine ihtiyaciniz oluyor 😁
Mavisim20 yaa onu bi tatile falan mı göndersem bşr aylığına ne yapsam hayatta izin vermiyor işte büyük göğüs sarkar belin ağrır falan diyor ama ben kalkıpta karpuz kadar yapmicam kendi göğüslerini hafif dikleştirip makul bi şekile getirecem ama olmaz diyip duruyor sırf ona inat gidip karpuz gibş yaptırasım var bazen 😂
Buzlulimonatam göndersen ne olucak. Dönünce anlamıcakmı yaptirdigini. Benimde esim izin vermedi. Önce kavga cikardim snra parayi aldim. Snra ameliyat oldum. 10 gün kafar tavir yaptı onun onaylamadigi bir seyi yaptirdim onun lafini dinlemedim falan diye. Simdi o da alisti artik 😁
Mavisim20 yok geldiğinde en azından füzeleri hazırda görsün 😂😂