• Muhabbet
  • Sürekli birşeyler kırmak 🙄

İki günde bir taş çatlasın 3. Gün mutlaka birşey kırıyorum bardak tabak ne biliyim 2 günde bir resmen sürekli birşeyler kırılıyor elimde çok da dikkat ederim aslında neden bu kadar oluyor anlamıyorum ya eşim artık dalga geçmeye başladı evde birşey bırakmıyorsun diye 😂🙄

Popy_ dikkatli biriyim a cidden sakarlığım da yok bu eve geldim geleli oluyor aslında öncesinde yoktu fazla

Mujahide_esved yaaa şu bardak tabaklar falan tek sayı kaldığında fıtık oluyorum ondan bir tane de elimizin altına koyuyorum bunu kullanın diye ki o da eskisin kırılsın cift sayı kalsın .ve o bardağın basına da asla hic bisey gelmiyor 😂 bu nasıl bir takıntıysa çift sayı takıntısı dkddı

Mujahide_esved Ya bende öyleyim biliyormusun kira kıra set olan biseyim kalmadı😐🤧Hep bozuktur setlerim çay bardağından tut puding kaselerime kadar çerezliklerime cay tabaklarıma kadar hep elimden gectiler😖Hatta bikeresinde salata tabağı almıştım çok begenerek birde ucuza denk getirmistim sevine sevine eve geldim dolaba kaldırmadan önce yıkayım dedim çat diye mermer tezgaha çarptı bi kısmı kenarı catladı🤦‍♀️🤦‍♀️Çok üzüldüm ya illa yapacağım bi sakarlık elim hiç rahat durmuyo 😐😐

Rouge ayy bende de var o. Çikolatayı bile 2 tane alırım en az 😂

Rouge ya o sende de mi var bizim evde tam 12 tane hoşuma giden bardak vardı bi gün güzel bi kahvaltı hazırladım kayınvalidemleri çağırdım çayları servis ettim eşimin kardeşi de vardı birden elinden kaymasınmı çata pata kırıldı içimden öyle şeyler koptuki onların eşi benzeride yok çok eski bardaklar kaldı 11 tane şimdi hepsini alıp atasım geliyor😂😂😂 artık o an dedim olabilir sorun yok bişey olmasında diye tek tesellim cana geleceğine mala gelsin😂😂 ama kırılınca çok üzülüyorum eve ilk girdiğimizdede takımın tabağını kırmıştım 6 kişilik kaldı beş kişilik😂 bide eksik su bardağı var eşim kırdı dolaplarım çok düzenlidir o yüzden yerleri belli😂😂😂 eksiklikleri koyuyor bana😂