• Muhabbet
  • Sürekli birşeyler kırmak 🙄

Mujahide_esved yaaa şu bardak tabaklar falan tek sayı kaldığında fıtık oluyorum ondan bir tane de elimizin altına koyuyorum bunu kullanın diye ki o da eskisin kırılsın cift sayı kalsın .ve o bardağın basına da asla hic bisey gelmiyor 😂 bu nasıl bir takıntıysa çift sayı takıntısı dkddı

Mujahide_esved Ya bende öyleyim biliyormusun kira kıra set olan biseyim kalmadı😐🤧Hep bozuktur setlerim çay bardağından tut puding kaselerime kadar çerezliklerime cay tabaklarıma kadar hep elimden gectiler😖Hatta bikeresinde salata tabağı almıştım çok begenerek birde ucuza denk getirmistim sevine sevine eve geldim dolaba kaldırmadan önce yıkayım dedim çat diye mermer tezgaha çarptı bi kısmı kenarı catladı🤦‍♀️🤦‍♀️Çok üzüldüm ya illa yapacağım bi sakarlık elim hiç rahat durmuyo 😐😐

Rouge ayy bende de var o. Çikolatayı bile 2 tane alırım en az 😂

Rouge ya o sende de mi var bizim evde tam 12 tane hoşuma giden bardak vardı bi gün güzel bi kahvaltı hazırladım kayınvalidemleri çağırdım çayları servis ettim eşimin kardeşi de vardı birden elinden kaymasınmı çata pata kırıldı içimden öyle şeyler koptuki onların eşi benzeride yok çok eski bardaklar kaldı 11 tane şimdi hepsini alıp atasım geliyor😂😂😂 artık o an dedim olabilir sorun yok bişey olmasında diye tek tesellim cana geleceğine mala gelsin😂😂 ama kırılınca çok üzülüyorum eve ilk girdiğimizdede takımın tabağını kırmıştım 6 kişilik kaldı beş kişilik😂 bide eksik su bardağı var eşim kırdı dolaplarım çok düzenlidir o yüzden yerleri belli😂😂😂 eksiklikleri koyuyor bana😂

Mujahide_esved hepimiz inanıyoruz tabi ama kardeşim günlükte değilmezki bu nazar 😂😂

Sept hahahaha bende sadece bardak tabak gibi seylerde var o da hani ornegin bardaklar ciftli ciftli bastan sona dizili oluyor ama biri sap kalıyor ya o yüzden. onu orda bırakamıyorum tezgaha koyuyorum çarpsınlar kırılsın dkdkdkd

• Sept bunu yanıtladı.
          • Sept bunu beğendi.

Eskobar😂😂heh işte bende de öyle hersey düzenli eşit biri aralarında sap kalıyor gariban fıtık oluyorum benim takım bozuldu derdim degil cift olsun 😂değerli seylerini cocuklu ailelere ve telaslı misafirlere verme😂ben üzülmüyorum sadece orayı temizliyim bir an önce diye elim ayagım titrer😂birde bir tane daha getirip nolur bunu da kır eşitlensin diyesim geliyor 😂