mamacita Kızlar Allah nasip ederse güzellik merkezi açmaya karar verdik eşim ile birlikte. Çevreniz de merkez açan oldumu acaba? Ne kadar maliyet ile açıldı, getirisi vs nasıl bilmiyorum. Araştırma yapacağız elbette ama biraz bilgileneyim istiyorum
Hayat_ mamacita hicbir fikrim yok ama bu aralar güzellik merkezi acan cok insan var butun fenomenler zaten guzellik merkezi acti heralde iyi bir geliri varki herkes bu ise odaklı ama makinalari vs pahali diye duymuştum
TombulHatun mamacita bugün haberlerde gördüm güzellik merkezleri artık hiç bir tıbbi işlem yapamayacakmış ve epilasyon cihazlarına enerji sınırlandırması filan getirilecekmiş iyi araştırmak lazım şuanda çok gündemde bir iş , güzel işlek bir bölgede yer tutulduğunda güzel paralar kazanılabilir. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
sosyolog1kadin mamacita lazer cihazı 1 milyon TL ise gerisine matematiğim yetmez 😂bence çok rahat 3 4 milyon gider
Tire35 mamacita geçen arkadaşlarım dilan polatın adını almak 10milyon falan demişlerdi ama makineler dahilmi bu fiyata bilmiyorum tabi
sosyolog1kadin mamacita ama güzellik merkezi bunun lazeri bakım ürünleri makineleri gerçekten çok pahalı 😂hadi senin güzel hatrına 2 milyon olsun daha fazla Olmaz😅😂
Rouge mamacita bende acıcam biraz daha farklı olucak insallah ama bu iş cok para istiyor diye biliyorum 🥲
mamacita Rouge ben ortalama bir yer açmayı düşünüyorum açıksacı çok lüks bir yer açamam o kadar param yok😂
sosyolog1kadin mamacita haha canın sağolsun vade farksız vereyim hemde 😂😅bugün gittiğim güzellik salonuna sordum lazer cihazı 1 milyon TL dedi 2 3 çok rahat gider dedi yeni açmışlar onlarda
ketenprenses Kuaför dükkanı olabilir falan 🤣🤣🥳 ciddiyim çok para var bu işte bir kaş bıyık 50 TL burda böyle grcen kople yüz yaptım 80 TL verdim dusun