Gjfjkmll Kızlar prezervatif kullanmanın zamanı geldi ok zirve aldık adam çok sıkıyor bu diyor kullanmak istemiyor yok mu bunun bedeni büyüğü nerden bulurum🤭
bitterdelisi24 Gjfjkmll hiç bedene bakıp almadım beden mi varmıs :) sıksın nolcak 5 dakika sabretsin 😅
Tire35 Gjfjkmll ok öyle sıkı evet bedenli mi satılıyor bilmiyorum ama durex sıkı değil o kadar trendyol üzerinden sipariş veriyoruz genelde
Sekerpare Gjfjkmll Büyüğü var, getir e falan bakın hatta görürsünüz xl yazanını, ona göre hareket edip alabilirsiniz
Kahvelidondurma Takmamak içn bahane arıyor olmasin erkekler genelde takmak istemezler 🤣🤣 nette vardır bedenleri
Gjfjkmll Kahvelidondurma ya evet zaten bahane hazır da harbi küçük geliyor üzülüyorum herife 😂 açıkçası bende sevmiyorum ama mecbur
Tire35 bitterdelisi24 beden olduğu internetten araştırınca yazıyo işte bedeninizi alın vs gibi ama alırken ama beden diye bi şey görmedim hiç
Gjfjkmll bitterdelisi24 Sıkamıyor işte harbi üzülüyorum adamcağıza aşırı sert esneklik payı yok gibi 😂
bitterdelisi24 Tire35 yani zaten topu topu ıkı uc dakika kullanacaklar ondada yok sıktı yok battı 🤷🏼♀️🤣🤣
Gjfjkmll bitterdelisi24 tövbee alırken bile hırsızlık yapmışım gibi gissediyoruz kasaya giderken nasıl sorayım birde ☺️😂