• Cinsellik
  • İsteksizliğime isteksizlik katılması

Of bugün çok post açtım ama size inanıyorum siz dinlersiniz beni kızlar 😅
Hamilelik öncesi eşimden mütevellit normal bir sex yaşantımız var di hafta 2 falan kadar çünkü şartlar böyle gerektiriyor vs neyse şimdi de ben hiç istemiyorum ama mesela eşimde 10 günü geçince aramaya başlıyor yani onun bana seni özledim demesi bile sadece sex olarak, o da mı isteksiz, başka bisey mi var anlamıyorum sex zaten onun için başlı başına bir tabu oral yapmaz yaptırmaz, yani yaparsam yok demez ama yap demez ben senden bunu isteyemem der sex esnasında konuşmaz şimdi de istiyorum ki hani tamam ben isteksizim belki beni zorlamama adına karışmıyor diyorum ama mesela geçen burda ağda tahriş postu açmıştım onda kendisine de söyledim nasıl yapicaz dedi şaka arasında öpersin geçer dedim hi tamam falan dedi Bi kaç gün sonra yapicaz işte benim kendi soyunmami bekliyor yani zaten yarı çıplagim iç çamaşırını bile benim cikarmami bekliyor neyse triplendim kendi çıkardı biraz sevistik falan sonra durdum öylece tahriş olan yeri gösterdim, oturuyordu hadi kucağıma çıksana dedi çıkmıyorum dedim ben niye dedi işte dedim hi tamam opucem dedi bende yok istemiyorum gel yapalım bitsin dedim hiç demedi aşkım niye böyle yapıyorsun vs falan ya tamam oral sevmeyebilirsin ama bu kadar da odun olamazsın bazen hiç anlamıyorum beni ne gözde görüyor nasıl görüyor cidden her şeyden soğudum sayesinde evlilik yildonumuuz oluyor sanki benim karnım aç gibi beni sadece yemeğe götürüyor ne bir çiçek ne bir yarım elma gönül alma diyip büyük küçük hediye ağzımla söylediğim halde yapmıyor kendisine her şeyi söylüyorum benim karnım değil gönlüm aç diye ama bir duvara konuşuyorum sanki herkes diyor sen alıştır ben daha ne yapabilirim kendisi sevmiyormuş ama ben seviyorum diyorum her seferinde yani bir günlüğüne benim istediğim gibi biri olamaz miydi ? Yaklaşık 10 gündür ne adam akıllı konuşuyorum ne yanına oturmuyorm hala neyin var neye canın sıkkın demeyi bile bilmiyor, bazen öyle patlamaların oluyor en ufak şeye oturup hüngür hüngür ağlıyorum resmen gençliğimi heba ettim diye her seferinde kendimi yiyip bitiriyorum… Bu kadardı demek isterdim çok daha fazlası ama şimdilik bu kadar yeter 🥲😌cinsellik postu olarak aciyordum yine iç dökme postu oldu okuyabilene kırmızı kurdele 😅🎀🎗🎀

Cicilibicili ya hemen hemen cogu evlılıkte olan seyler bence bunlar .. birde beklenti üzer insanı bırsey bekleme dıyorsun ya şöyle yapmıyo böyle yapmıyo .. bu sekılde dusunme sen yap ? İç camasır bile kendim çıkarıyorum dıyorsun sen onunkını çıkarmayı dene .: emın ol bende cogu kez ısteksız ısteksız sırf yapmak ıcın yaptığım olmustur ınsan her zaman her anlamda ıstemeyebilir ..
    Hedıye vs konusuna gelirsek gene söylüyorum beklentı ıcınde olma cıcek almadı şunu almadı dıye almak zorunda degıl öyle bırı olmak zorunda degıl .. o bu sekılde esını böyle kabul etmelısın .. cunku ınsan ıcınden gelmedıgı hıcbırseyı yapmaz , yapsada anlamı olmaz

bitterdelisi24 işte bende ara ara bunu telkin ettim kendime ama sonra diyorum ki o benim eşim ondan beklemiycem kimden bekliycem? Sanmıyorum bie çiçek almak la güzel bir söz söylemiyorsa bile üzerine bir not iliştirmekle olmez herhalde bunu yaparsa ben hep onun mutluluğu için çabaladım o da en ufak isteklerimden birini karşılayarak yüzümde bir tebessüm oluşturmayı bile denemedi,

Cicilibicili ya aslında eşin de olsa kimseden bir beklentiye girmeyeceksin canın bişey mi istiyo sen yap bunu kendine atıyorum mesela sen kendine hediye al çünkü insanlardan beklentiye girip karşılanmayınca üzülen taraf hep biz oluruz

Popy_ ya evet kimseye karşı beklentide olmamak gerekiyor olmayınca üzülmemek için ama evlilik konusunda eşlerin ortak bir noktada buluşması gerekir diye düşünüyorum ben her gün bana ellerinde çiçeklerle gel her zaman sürpriz yap beni şaşırt demiyorum ki ona ilk yılımızda yapıyordu sonra fisss

Popy_ erkeklerin bir kısmı böyle basta hiç biseu yapmayıp sonradan da dibinden ayrılmıyor sözünden çıkmıyor ama ona hic gerek yok sen bana gençliğimde güzel Bi an bir his yasatamamissan

Popy_ evet ama o şuan hamile olduğum için böyleyim diye düşünüyor benim wbsrttigimi falan

Cicilibicili ay evet kız baştan desene 🥲😅 şuan hamile olduğun için aşırı hassassın bu çok normal dönem dönem değişir hislerin öncelik olarak sağ salim kucağına alırsın inşallah minik yavrunu 😊

Popy_ aşırı hassas olduğum doğrudur 😶😅inşallah canım teşekkür ederim 🌸

Cicilibicili bizde böyleyiz o kadar soğudumki artık eşimden boşalamıyorum bile sadece olsun bitsin kafasındayım kilo aldı bakımsız eski halinden eser yok çocuğu ben doğurdum kiloyu adam aldı e bi çiçek miçek sevgi sözcüğü zaten yok hava sıcak diye yatak odası daha sıcak oluyor oturma odası serin orda uyuyakalıyo hep beraber ışığı kapatıp odamıza gidip uyumuyoruz bile ben bebemi alıp gidiyorum yatak odasına ev arkadaşım gibi canı sex isteyince gelip popoma falan vuruyor elin adamı vuruyomuş gibi rahatsız oluyorum ben bu adam için deli oluyordum içimdeki herşeyi öldürdü herşeyi hemde

Cicilibicili ya inan konuştum ama artık konuşulmuyor çünkü gerçekten tartışılmıyor bile onu bile beceremiyor o kadar kötü bi evlilk olduki

bitterdelisi24 sonradan cocuk olduktan sonra diyeyim ilk yılımızda ve Nişanlilik döneminde böyle değildi, her şeyi çok sıradan yaşamak istiyor mesela calismadigi zamnalarda evde oturmak, aslında sosyal olmayı bilen biri ama onu bile yapmak istemiyor gibi birazda gamsız

Cicilibicili bence bunlarin hepsi ayni benimkide farksiz bende herseye ağlıyorum artik. Ona bile alisti bazen gelmiyor bile yanima. Bazen cok ilgili bazen sıfır. Valla yoruldum

Karamellipide Son cümlen beni ağlattı. Neden böyle oluyor ki vallahi konussalar anlasalqr anlatsalar. Bazen benim ki de sıcak diye kalkıp gidiyor cani isteyince geliyor. Halbuki ben hep derim ben onu cook seviyorum. Oda diyor ama belli etmek yok. Biz niye böyle olduk bizi niye böyle insan yaptilar ah bu adamlar. Ne olcak halimiz bacim