- Düzenlendi
Of bugün çok post açtım ama size inanıyorum siz dinlersiniz beni kızlar 😅
Hamilelik öncesi eşimden mütevellit normal bir sex yaşantımız var di hafta 2 falan kadar çünkü şartlar böyle gerektiriyor vs neyse şimdi de ben hiç istemiyorum ama mesela eşimde 10 günü geçince aramaya başlıyor yani onun bana seni özledim demesi bile sadece sex olarak, o da mı isteksiz, başka bisey mi var anlamıyorum sex zaten onun için başlı başına bir tabu oral yapmaz yaptırmaz, yani yaparsam yok demez ama yap demez ben senden bunu isteyemem der sex esnasında konuşmaz şimdi de istiyorum ki hani tamam ben isteksizim belki beni zorlamama adına karışmıyor diyorum ama mesela geçen burda ağda tahriş postu açmıştım onda kendisine de söyledim nasıl yapicaz dedi şaka arasında öpersin geçer dedim hi tamam falan dedi Bi kaç gün sonra yapicaz işte benim kendi soyunmami bekliyor yani zaten yarı çıplagim iç çamaşırını bile benim cikarmami bekliyor neyse triplendim kendi çıkardı biraz sevistik falan sonra durdum öylece tahriş olan yeri gösterdim, oturuyordu hadi kucağıma çıksana dedi çıkmıyorum dedim ben niye dedi işte dedim hi tamam opucem dedi bende yok istemiyorum gel yapalım bitsin dedim hiç demedi aşkım niye böyle yapıyorsun vs falan ya tamam oral sevmeyebilirsin ama bu kadar da odun olamazsın bazen hiç anlamıyorum beni ne gözde görüyor nasıl görüyor cidden her şeyden soğudum sayesinde evlilik yildonumuuz oluyor sanki benim karnım aç gibi beni sadece yemeğe götürüyor ne bir çiçek ne bir yarım elma gönül alma diyip büyük küçük hediye ağzımla söylediğim halde yapmıyor kendisine her şeyi söylüyorum benim karnım değil gönlüm aç diye ama bir duvara konuşuyorum sanki herkes diyor sen alıştır ben daha ne yapabilirim kendisi sevmiyormuş ama ben seviyorum diyorum her seferinde yani bir günlüğüne benim istediğim gibi biri olamaz miydi ? Yaklaşık 10 gündür ne adam akıllı konuşuyorum ne yanına oturmuyorm hala neyin var neye canın sıkkın demeyi bile bilmiyor, bazen öyle patlamaların oluyor en ufak şeye oturup hüngür hüngür ağlıyorum resmen gençliğimi heba ettim diye her seferinde kendimi yiyip bitiriyorum… Bu kadardı demek isterdim çok daha fazlası ama şimdilik bu kadar yeter 🥲😌cinsellik postu olarak aciyordum yine iç dökme postu oldu okuyabilene kırmızı kurdele 😅🎀🎗🎀