Cicilibicili doğumdan sonra oluyor isteksizlik bizim ikisi peşpeşe oldu hamilelikti doğumdu derken ikisiyle bütün gün başa çıkmak çok yorucu gece de ufaklığa kalkıyorum zaten uyumak istiyorum ama eşim sürekli sürekli istediği için isteksizce yaptığım çok oldu 😂 hatta kaşıntıdan dolayı tahriş olmuştum eşim oral yaparken bırak zevki canım yandı ama çaktırmadım hiç bişey 😂😂🤦🏻♀️ Biz genel olarak yaparız oralı hemen hemen her sekste bazen canım fazla ister ben yönlendiririm kafasını bastırırım direk yada canım onu çıldırtmak ister kendim inerim aşağıya 😂 hediye mevzusu 10 yıldır birlikteyiz bir kere sevgililer gününde çiçek almıştı bi kere kavga edip ayrılmıştık fil kolye almıştı onuda sevgiliyken söylemiştim çok güzel falan diye barışmak için almıştı 😂😂 bide evlendiğimiz sene doğum günümde çiçek yollamıştı bide ilk evlilik yıldönümümüzde çiçek yollamıştı 10 yılda sayısız özel gün ve gelen hediye 4 😂😂 çok da takmamak lazım 2 senedir anneyim anneler gününde bırak hediyeyi çiçeği kutlamaz bile ama ben salakmıyım bilmiyorum ama her özel gününde hediyesini alırım doğum günü olsun yıldönümü olsun babalar günü olsun hiçbirini atlamam yüzüde kızarmıyor hiç 🤷🏻♀️😂