Sağlık ocağından verilen prezervatif ilk kullanimimda patlak çıktı şaka gibi ebeyede sordum böyle bı sorun olurmu patlak çıkıyor diyolar diye hayır öyle bı şey hiç duymadım yinede kontrol et demişti ilk kullanimda patlamış ve içime kaçmış ertesi gün hapı hiç kullanmadım emziriyorum hangisini alıyım kizlar yardımcı olun ve pişmanlık asla kullanmayın rezillik resmen

mercan21 hapı aldıktan sonra emzermemek mi gerekli kullanan anneler neler yaptınız oğlum 1yasina girdi aşırı memeye düşkün ve şuan hasta emmeden asla durmaz uyumaz neyapcagimi sastim

8 saat emzirmemelisin ertes72 var en az emzirmemek gerekeni o malesef ve ara ara sütünü sağmalısın çok geçmiş olsun

Mucize2 sağolun peki bu durumda daha önce kullandinizmi ilaci çocuğunuz da gozlemlediginiz bı durum oldumu .? Araştırdım baya heryerde farklı şeyler yazıyor doktorlarda kimi hiç önermiyor kimi bir hafta vermeyin derken kimide bı zararı olmadığını söylüyor kafam allak bullak oldu hibuskus adaçayı karışık bı çay vardı ödem attirici onu yaptım ictim şimdilik

mercan21 bunun sağlık ocağına özel bir durum olduğunu düşünmüyorum marketlerden aldığınız kondomlarda da yırtık delik olabilir size de kontrol et demiş siz ilişkiye girerek kontrol etmişsiniz ertesi gün hapını almadan önce sütünüzü sağın sonrasında için ilacı

mercan21 tek kullanabilecegin ertes72 onuda içtikten sonra 8 saat emzirmemen gerekiyor ve ilk sütünü sagip atman gerekiyor