Sutlucikolati Aynı oda da birçok kez birliktelik yaşadık eşimle ama asla böyle bişey olmamıştı daha önce hâlâ aşırı şaşkınım nasıl gider ses 😅 ses bile yoktu sadece nefes alışlarım haricinde 🤣🤣
Sutlucikolati Yasak_elma kız öyle de düşündük ama biz durunca onlarda durdu 🤣 bu gece de ben duvara vuruyım bari 🤣
Sevdalugunhicsarmadi Sutlucikolati gerçekten artık mahremiyet diye bişey kalmadı niye anlatıyosun bunu burda eşin okusa bu yazdıklarıni yüzüne tükürür daha da birlikte olmaz adam olan böyle yapar yani aynı şeyi eşin erkek arkadaşına anlatsa ne hissederdin yatakta her yediğiniz boku da anlatmak zorunda mısınız ya
Glcan_trr Sevdalugunhicsarmadi canım her posta sert tepkiler veriyorsun özellikle cinsellik konusunda bakma girme böyle tepkiler vereceksen
Feride1234 Sevdalugunhicsarmadi kızım sen hasta mısın her cinsellik postuna lanet edip gidiyorsun başlıkta zaten yazıyo cinsellik diye girme o zaman böyle postlara şizofren ya
Sutlucikolati Cicekliperde bende bunu anlamıyorum gerçekten. Ben işime gelmeyen posta cevap vermiyorum bunlarsa sazan gibi atlıyo
Ablanizgeldiii Sutlucikolati hiçte haklı değil böylelerine susup geçmeyin ahlak bekçisi olmuşlar başımiza siz he diyip geçince de haklı olduklarını düşünüyorlar
CilekliVotka Sutlucikolati O Ne kadar inceymiş kız nefes sesini bile duyuyor bidaha nefes de alma bu ne 😂😂
Sutlucikolati Glcan_trr bende az önce baktım sen diyince bi cinsellik postuna da normal cevap vermemiş 🤣
Sevdalugunhicsarmadi Glcan_trr tepki verilmeyecek gibi değil çünkü bi sorunun olur çözüm ararsın amacının dışına çıktı artık burası da dün seks yapmış da ses gitmiş falan bize ne bundan
Sutlucikolati Glcan_trr ay inşallah 🤣🤣 dün algılayamadım zaten bu kadarcık ses bile nasıl gider dedim 🤣🤣 öncekilerde apartman alev alıyodu o zaman ne diyim 🤣🤣 bu gece de ben tıklatıcam duvara 🤣🤣🤣
Sutlucikolati Sevdalugunhicsarmadi yok yok sen iyi değilsin. Girmeyeceksin posta o zaman ? Konu sana cazip gelmiyosa girme posta ? Nedir sorunun ? İstediğim konuyu açarım ilgini çekmeyecekse girmiceksin bu kadar basit bunu yapamıyosan forumu kullanma
Sevdalugunhicsarmadi guzelanne anlatılmayan bisey kalmadi adamlara yazık karıları burda tüm yaşadıklarını anlatırlar haberleri yok bu konuda en edepli varlıklar erkekler kimse karımı şöyle yaptım demiyor yada bana karım oral yapti diye erkek arkadaşlarına anlatmıyor rezillik burda yapılanlar