Evet Hanımlar;24 saat erkeksiniz en yapardınız.saatınız başladı..
24 saat içinde Bir Herif oldun..
Offf kesinlikle koltuktan asla kalkmazdim. Yemeğim hazır, uykumu almışım, rahatlık. Allah’ım bir gün nasip et😫
aykirikadin yapcak bişi bulamayan tek benim galiba😂
24 saatliğine erkek olsaydım bu erkeklerin cinsel düşüncelerini merak ederdim. Nasıl bu kadar beyinsizmis gibi davranıp her kıza bakmalarını gerçekten hormonel mi ruhsagliklari mi bozuk buna yogunlasirdim. Ve her kızdan mi etkileniyorlar mesela ? Kız gorduklerinde sadece et parcasimi görüyorlar nasıl birşey bunu merak ederdimmm 🤔🙄
Kendime şöööööyyyle bi erkek gözüyle bakardım 🤣 nasıl görünüyorum diye 🤣🤣
Eskobar ben de bulamadım .😬
Eskobar ben buldum da şimdi tövbe tövbe 🤣🤣🤣
aykirikadin genel eve pavyona giderdim nasıl biyer diye 😆😆😆
aykirikadin onlar sanki bizden daha kolay ve daha çok zevk alıyorlar. Linçleyecekler kaybolsun ama sex yapardım 😬😬napıcam başka işe mi yarıyorlar
TombulHatun be yapcan kız😂😂
Erkekken yapacağım herşeyi kadınkende yapabilirim😈
Sutlucikolati aslan burcu? 😂
aykirikadin ayakta işerdim xckdkwksk birde erkeklerin nasıl zevk aldığını cinsel ilişkide nasıl hissettiklerini merak ettğimden birliktelik yaşardım 😂
sosyolog1kadin yoh terazi 🤣🤣
Eskobar ayakta işerim 🤣 birde erkek olarak boşalmak isterim acaba kadın mı daha çok zevk alıyor erkek mi 🤣 kıyaslama yapmak için yani 🤣
TombulHatun iyi fikir😂😂😂
sosyolog1kadin bir aslan asla baskasına nasıl görünüyorum demez merak etmez o zaten kendinden emindir dkdkdkd
Böyle fılm vardı john malkovıc olmak dıye 😁 kdın adamın zıhın kapısından gırıp adamın vucudunamı gırıyodu öle bıseydı sex yapıordu hemen erkek vucudundayken 😁
Rouge haha o kadar doğru ki😃hiç şaşmaz her aslan burcu böyledir 😂