Merhaba arkadaşlar, ilk cinsel birliktelikten sonra ara ara kanama olması normal mi.?
İlk ilişki
Mavidut_ benim oldu canım. Bazılarında olmuyor . Çok olmuyordu tabi leke gibi geliyordu.
Mavidut_ Benim 2-3 gün olmuştu canım gayet normal
Mavidut_ benimde oldu cnm ilk ilişkide çok zorlanmıştim ben ☹️
Mavidut_ benim olmadı hatta ilk iliskimde kan da gelmedi
Sjsjsjsjsjsjsjsj ben hiç hissetmedim acaba neden bı baktım kaniyo 😮
Efnan-02 valla cnm benimki belki o kadr zor olmazdı ama ben kendimi çok korkuttum kendimi cnm aciycak diye şartladim sanırım o yüzden çok zor oldu kendimi çok sıktım kastım hatta aşırı sıktım eşim içeri giremiyordu😂😂
Sjsjsjsjsjsjsjsj ben eşimin yapicagini bilmiyodum bakicakti sadece ama iyikide öyle dedi yoksa ben korkar kendimi kasardim
Bende o an ki gelen kan bidaha gelmedi zaten o an yaşadıktan sonra 2 ay yaptırmadım adama salak gibi 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Mavidut_ bende hiç olmadi mesela
Mavidut_ normal mi bilmiyorum ama bende olmamıştı sadece 2-3 damla kan geldi sonra bitti başka gelmedi
Askitoskom peki birsey demediler mi size kayinvalide falan hani kızlık zarı diyolar ya kan gelcekmiş diyolar
Zinifat öncelikle kızlık zarı diye birşey yoktur :) ilk ilişkide kan gelmesinin sebebi yeterince ıslaklık olmaması ve o bölgenin duruma alışık olmadığı için fazla zorlanmasıdır. İstediğiniz yerde araştırabilirsiniz.
Konumuza gelince ben zaten evlenmeden önce birçok kez ilişki yaşadım eşim de öyle o yüzden ikimiz de takmadım bu durumu. Öyle olunca da kimse umursamadı tabi :)
Askitoskom onu biliyorum canm kızlık zarı diye birsey olmadigini ama devrimizde kadinlarin ustune çok gidiliyor ve kan gelmediği zamanda biriyle yatmissin gibi aşşalayıcı sözler kullananlarda var yalniş anlamayın sizin için söylemiyorum teşekkür ederim açıklama yaptığınız için
Zinifat ben sırf böyle bı algidan nefret ettiğim için ilk birlikteligimi yaşadım. Öylesine değer vermedigim bı insandı. Yıllar sonra karşıma çıkıp da sen benimsin namusumsun evlenicez vs triplerine girsin istemedim. Veya biri ben sırf başkasıyla birlikte olmadığım için tercih etsin istemedim sebebi de buydu yani 😂
Zinifat eşime arada sorarım hiç merak etmiyor musun ne zaman oldu nasıl oldu diye. Hayır beni ilgilendirmiyor geçmiş geçmişte kaldı sende bana sormuyosun diyor.