- Düzenlendi
taricat Hosgeldin bebisim ben hatirliyorum valla🌼 taricat kullanici adının hikayesiyle hatırlıyorum hem de😂
taricat Hosgeldin bebisim ben hatirliyorum valla🌼 taricat kullanici adının hikayesiyle hatırlıyorum hem de😂
Sokaklambasi yaaa hafızaya bah hele maşaAllah maşaAllah 😂😂hoşbuldum gülüm 😌❤️
taricat kız kadını gazlama @Mavininoyunu sen bakma bacım ona yapma kendini kör kuyulara atma insanlık vazifem seni uyarmak isterim bende bir gaflete gelip yaptım anam anam 33 ay var aralarında biri şuan 4 diğeri 16 aylık çığlık çığlık gidiyorlar küçük oğlan kızın saçına yapışıyor büyük onu ittiriyor falan kavga kıyamet kızım kardeşi var diye eve girmek istemiyor sürekli babannenede anannede kalıncam diye ağlıyor çok yıprandım😟
taricat hoşgeldin 😁🥰
taricat Ay hamilelik haberini dün gibi hatırlıyorum ben de hamileydim kız doğurdum bebemi kucağımda şuan 🥺❤️ Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Cicikiz öyle deme Allah’ın gücüne gider . Hem her çocuk kardeş olayını farklı karşılıyor . Her annenin de iki evlada yetebilme kapasitesi farklı . Tek çocuk olarak buyuyen kimi tanidiysam hep içine kapanık ve kardessizlikten sikayetciler … Annenin psikolojisi , maddi etkenler vs uygunsa kardes şarttır bence …Ayrıca seninkilerin arasındaki yaş farkı daha az zorlanman da o yüzden olabilir canım . Allah kolaylık versin, uzun ömür versin bebislere .
Queen_Mommm hoşbuldum fıstık 🥰😂
sureleddin ooo aslanım benim sen halletmissin bile o işi helal olsun hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin 🤲🏻😍 benimde nasıl gitsin işte el arabası gibi zorlana zorlana iktire iktire götürmeye çalışıyoruz 😂 kaldı 4 ay tutusmaya basladim korkular başladı 😂
taricat 7. Aydan sonrasını hatırlamak istemiyorum ama sana tavsiyem bol bol gez toz eğlen yaşa hdmdjsk şuan kızım 47 günlük tuvalete bile ışık hızıyla gidiyorum :’) kendimi unuttum
taricat benim kayınvalidem çok destek yakınız baya benden çok bakar eminim eşim haftanın 4 günğ evde oluyor kayınpederimde destek olur maddi manevi sıkıntım yok sorun bende bir tane yeter diye düşünüyorum 2 yaşına gidiricek hala uyku düzeni oturmadı tam olarak
Cicikiz ayyyyy sen böyle diyince bir kere yapma isteğim komple gitti vallahi çok sağıl ❤️❤️❤️
Mavininoyunu sabırlı bir insansan yap tabi ben sabırlıyımdır normalde ama sabrım sınanıyor 😂😂
sureleddin ah bacım benim ekimde 3 yasina girecek deli dolu bir oğluşum var ondan dinlenmek ve gezmek hayal gibi birşey 😂🤦🏻♀️ evin içinde işleri yapabilince mutluluktan gözlerim yaşariyor zjsjzjwjx ikinci de gelince huniyi takarım artık 😂 senin tek mi bebiş ?
Mavininoyunu hakkında hayırlısı olsun canım benim önemli olan senin manen de hazır olman zaten Allah evladına uzun ömür versin 🤲🏻🥰
taricat Cânım hoşgeldin ben hatırlıyorum senin gittiğini :) nasılsın
taricat Allah yardımcın olsun benim ilk ve şu psikolojiyle arkasını düşünemiyorum bilee 😂😂🙈 gaz sancıları sayesinde genç yaşta yaşlandım
rafadanyumurta iyiyim kuzum sen nasılsın 🥰