Canlarımmm …gebe kaldıktan sonra yoğun psikolojik sorunlarım, canımdan bezdiren bulantılarım vs derken 5 aylık olduk , uzun bir aradan sonra yine geldim , sizleri , sizlerin sohbetinizi çok çok çok özledim ♥️ burada bir aile gibiyiz kaosuyla acısıyla tatlısıyla çok güzeliz 😌 nasılsınız beni hatırladınız mi unuttunuz mu yoksa he 😬
Uzun aradan sonra ...
taricat unutmadık canım ❤️ Hatta geçen eski bi postta sana rastladım. Niye gitti ki diyordum. Şimdi iyisin inşallah.
taricat Hoşgeldin,hayırlı olsun,gecmis olsun canım🤗😅
Cicekliperde iyi ki varsınız ♥️ daha iyiyim elhamdülillah 🥰 sen nasılsın ?
Yasak_elma sağolasin askoom 😂🥰
taricat çok şükür iyiyim ☺️
taricat hosgeldinnn🌸🍀🍀
Polyannacilik hoşbuldummm 🥰❤️
taricat kız ben de bu aralar hiç göremiyorum seni şimdi görünce şaşırdım aaa dedim😁
taricat hoşgeldin bende şeyden hatırlıyorum seni birininnresminde kıl resmî vardı ekranında var diye uğraşıp sürekli silmeye çalışmıştın 😁😁 nasıl gidiyor araları kaç yaş olucak ben hiç cesaret edemiyorum ikinci çocuk düşüncesine bile
Queen_Mommm geldim geldim ce eeee dedim 😂😂😂🥰
Mavininoyunu hahahaha ay o kıl profil ömrümü yemişti 😂😂😂 şimdilik iyi gidiyor sayılır kardeşi olacağı için seviniyor . Doğumdan 2 ay evvel 3 yaşını bitirecek oğlum aralarında 3 yaş olacak yani . Bana göre iki bebik arası 2-3 yaş ideal . Sende kendine güveniyorsan koyver gitsin kardeş mutlaka şart 😌😂