Canlarımmm …gebe kaldıktan sonra yoğun psikolojik sorunlarım, canımdan bezdiren bulantılarım vs derken 5 aylık olduk , uzun bir aradan sonra yine geldim , sizleri , sizlerin sohbetinizi çok çok çok özledim ♥️ burada bir aile gibiyiz kaosuyla acısıyla tatlısıyla çok güzeliz 😌 nasılsınız beni hatırladınız mi unuttunuz mu yoksa he 😬

taricat valla bak daha dün baktım aktif mi diye hoş geldin canım🌺
    Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🌺🤲🏻

taricat unutmadık canım ❤️ Hatta geçen eski bi postta sana rastladım. Niye gitti ki diyordum. Şimdi iyisin inşallah.

taricat hoşgeldin bende şeyden hatırlıyorum seni birininnresminde kıl resmî vardı ekranında var diye uğraşıp sürekli silmeye çalışmıştın 😁😁 nasıl gidiyor araları kaç yaş olucak ben hiç cesaret edemiyorum ikinci çocuk düşüncesine bile

taricat unutmadım unutamam 😬😬 ah ah gebelik zor doğurunca ayrı bi zor 🫠

Mavininoyunu hahahaha ay o kıl profil ömrümü yemişti 😂😂😂 şimdilik iyi gidiyor sayılır kardeşi olacağı için seviniyor . Doğumdan 2 ay evvel 3 yaşını bitirecek oğlum aralarında 3 yaş olacak yani . Bana göre iki bebik arası 2-3 yaş ideal . Sende kendine güveniyorsan koyver gitsin kardeş mutlaka şart 😌😂

Cicikiz ah bacım ah kadinlarin her hâli ayrı bir çile ayrı bir zorluk 😬 boşuna cennet annelerin ayakları altına serilmemis Allah yardımcımız olsun 🥺