Kızlar 26. Haftaya gireceğim bir gebelik yaşıyorum şuan bir kaç gün önce yürürken sağ taraf kasigima bir ağrı saplanır gibi oldu ama onu yürüyüşe ve belki biraz hızlı yürümemden olduğunu düşündüm, kaynanamlara söyleyince kaynanam bebek aşağı inmiş olmasın dedi 😅işte ayakları duvara kaldır kasıklarından yukarı doğru karnını sivazla falan dedi yapmadım. Bugünde sanki karnımı aşağıda gibi gördüm az önce de tekmesini çok aşağıda hissettim psikolojik midir ya ? Doktor randevum 2 hafta sonra ancak o zaman gidecegim.

Cicilibicili inşallah öyle değildir arkadaşımın öyle olmuştu resmen karnı dizlerine değiyordu ama sıkıntı olmadı gününde doğurdu sende sağ Salim kucağına alırsın inşallah 🌺🤲🏻

Deleted_1 teşekkür ederim 🌸💜öyle aman aman bir karnım yok zaten ama normalde daha yukarıda idi. Sağlık açısından problem olmuyorsa benim için de sıkıntı yok aslında,sadece ben kızımı 1 ay erken doğurdum yine erken doğum korkum var. Ultrasonda belli olur herhalde değil mi aşağıda mi değil mi ?

Cicilibicili valla canım ultrasonu bilmiyorum arkadaşımın aşırı belli oluyordu aşağıda olduğu bide onun karnı büyüktü yürümekte bile zorlanıyordu adım atmakta bile zorlanıyordu inşallah senin öyle değildir erken doğum riski onunda vardı ama çok şükür öyle olmadı inşallah sende vaktinde bebişine kavuşursun 🌺🤲🏻

Cicilibicili kız korkma benimkiler bi altta bi üste bende bi baskı hissediyordum ama bişi yokmuş tekmelerini bi ağzımın içinde hissetmiyorum yani onu söyliyim karın aşağıda yukarıda diye bişey yok duruş pozisyonu tamamen bide erkekti sanırım demi her karın bir olmuyor ama genelde erkekler öyle duruyorlar

Eskobar evet erkekti. İnşallah öyledir temmuz ayında gidebilmistim en son doktora ondan da biraz kendimi suçlar gibi oldum bu ay gitmeyince bir şey var mıdır yok mudur bihaberim, çok şükür kanama vs olmadığı için gitmeye gerek duymadım

Cicilibicili rahim ağzı uzunluğum kısaldı. Sonra da sancım başladı. Ama doktor önlem aldı hemen. Zamanında doğdu yavrum

Cicilibicili 24. Haftaydı 22 de detaylı ultrasona girdim hiçbir sıkıntı yoktu. Ama baştan beri miyom vardı. Doktor korkma artık dedi hatta. Biz eşimle yürüyüşe başladık doktor önerince. Sonra sol kasıgıma bıçak batması gibi ağrı girdi ben miyomdur dedim umursamadım. Evde de olmaya başladı . Ben yine umursamadım. Sonra sancım başladı. Ben sancı olduğunu anlamadım tabi. Sonra düzenli aralıklarla gelmeye başladı. Oturamıyordum yatamıyordum. Aha şimdi geçecek sabret diyordum kendi kendime. Sonra dayanamadım doktora gittim. Hemen iğne falan yaptılar sonra üç dört günde bir doktora gitmek zorunda kaldım sürekli iğne, ilaç kullandım. Ee o kadar iğneye de bebek gelemedi bi türlü sezaryen oldum en sonunda ama iğneler korudu. Seninki böyledir demiyorum ama bir görünmekte fayda var.

Cicilibicili hareketleri aşağıda hissediyor olmanız normal. Makat geliş pozisyona geçmiştir belki. O yüzden çok fazla kasıklarınızda, rahim ve kalçanızda hissediyor olabilirsiniz. Makat geliş olduğu zaman vurdukça oralarda hissedilir hareketleri. Bu haftalarda zaten sürekli dönüyorlar. Sık pozisyon değiştiriyor olabilir. Ya da rahat ettiyse bir pozisyonda sabit kalabilir. Son kontrolde her şey yolunda dediyse doktorunuz korkmayın. Rahim ağzı uzunluğu bebeğin suyu vs normalse korkulacak bişey değil. Hızla büyüyor ve alanı git gide daralıyor.

Cicilibicili bebeğiniz henuz kucuk ve büyüdükçe yukarı çıkıyor annesi😇 ilk zamanlr altlrda sonra sonra yukarılarda hissedersiniz 🥰