• Muhabbet
  • Ginepig bakımı hakkında bilgi

dramaqueencnm bende o kanıda olduğum için burada gerçekten besleyip deneyimleyen kişilerden doğru bilgi ve fikirleri almak istedim. Teşekkür ederim size de 😇

Morkelebekk Allah Allah bizim de kedimiz var kokmuyor dışardan gelene soruyorum bazen kokuyor mu diye onlar da kokmuyor diyo ya kumunla ilgili bir problem var yada evi havalandırmıyor

Mrv01 bilemiyorum ki oda söylüyor zaten eşimle ben almıyoruz ama bazen gelenler söyleyebiliyor diye yada kokuya çok hassas olunca mı alınabiliyor bilemiyorum.

Cicekliperde ben fikirlerine saygı duyuyorum zaten sorun yaratmıyorum fakat herkeste çocuğunuza oyuncak almıyorsunuz sırf çocuk istiyor diye alınmaz bu tepkiler üzüyor bende gerekli hassasiyeti gösteriyorum ki araştırıyorum bu sorumluluğu alabilir miyim alamaz mıyım diye öyle değil mi ? Happy Kids dede sormuştum oradada bu tarz tepki alınca kendimi savunmak istedim 😇

Morkelebekk orda da gördüm ben postunu. Hani kokar falan demiş ya hayvan hakkında yeterli bilgiye sahip o yüzden söylüyordur. :) Araştırdığının farkındayım.

Morkelebekk oney bilmiyorum😁ama hamster besledik iki defa aldık , çabuk ölüyorlar ama pisikolojimiz bozuldu cocukla içinde iyi olmadı çok üzüldüler hani böyle elle çok tutulacak oynacacak hayvan diyiller çok hassaslar.

Esmerkiz ya bunlar çok garipti bayağı büyüyorlarmış iyi bakıldığında bide onlar için özel tasma falan yapmışlar yeni popüler olmaya başladı sanırım internette falanda öyle yazıyor. Hamsterlar çok minik onu evin içinde arayamam arkadaşımın vardı su gibi akıp gidiyor her fırsatı değerlendiriyor kaçıp saklanmak için 😂

Esmerkiz bizimkinden bahsettim ben hem lise arkadaşım hem komşumuzdu sürekli birlikteydik hayvan su gibi bir şeydi yada kafesin telinimi gevşetmişti ne yaptıysa sürekli kaçıp saklanıyordu ve evde onu arıyorlardı😂 kafesinde tekerlek gibi birşeyin içinde debelenip duruyordu izlemesi çok keyifliydi ama bakım detaylarını hiç merak etmemiştim o zamanlar cezbetmiyordu beni şimdi oğlumla keşfediyorum bende aslında en güzeli balık akarı yok kokarı yok ama maalesef ikna edemiyorum beyefendi dolaştırıp eline alıp yedirip içirmek istiyormuş 🤦‍♀️

Esmerkiz evet happy kidste de soruma bir arkadaş yazmıştı kolay oluyormuş bakımı vs ama satışları yasaklanmış galiba yada o arkadaşın bulunduğu yerde yok bilemiyorum ama o aklımda bir dahaki sefere gidişimizde onu da soracağım