Kızlar eşim gurbette çalışıyor dün telefonda eşim görümcemle bi konu hakkında konuştu bende bişeye kızdım eltim benle küs görümcemde oraya gidiyor haftasonları eşimde yok giderken eşimede söyleyin o da gelmek ister demiş bende eşime kızdım sen bana gidicek misin dedin mi fikrimi aldın mı dedim kendi kendine yorum yapıyorsun diye tartıştık eşimde telefonu yüzüme kapattı daha sonra beni aradı açmadım akşam oldu mesaj attım sinirliyim tabi nasıl yüzüme kapattın falan ben bi sürü mesaj atınca beni engelledi bende onu engelledim o 5 dkk sonra engeli kaldırdı ben kaldırmadım instagramdan aradı sabah açmadım mesaj attı kızımı görücem diye bende dedim açamam işim var görüşürüz dedim ya beni sinir etti dün ben yüzde yüz haklıydım biliyor benim haklı olduğumu eltim konusunda bana sormadan ne diye Gelmek ister diyorsun benim böyle sinirli olduğuma bakmayın 1 saat belki ben ararım seviyorum derim her tartışmada eşimi ben alttan alıyorum ama bu sefer kararlıyım yazmıcam konuşmıcam ne yapmam lazım benim 🥹 eşim özür dileme konusunda eğer ben dilemezsem dilemiyor ne yapmam lazım