Arkadaşlar merhaba.bende adet düzensizliği var.pco olduğu için kilo almaya çok açığım.neyse kilolar için diyetisyenle yola devam ediyorum ve kilo vermeye başladım.kilo verdikçe adet düzelmeye başaldı.bu ay 3-4 gün geçikti dün doktora gittin ve hormon testi yaptı normal hepsi dedi.ve dün doktorun yanından çıkar çıkmaz adet oldum.🥹ben 1 yıldır bebek istiyorum.ilk çocuğumu 2yıl önce doğurmuştum ve 5 aylıkken melek oldu kızım.kızımı hiç bir tedavi olmadan kucağıma aldım.1 buçuk yıldır tekrar istiyoruz ama hamile kalamadım.bu konunun üzerine düşmek istedim artık.dün doktor klomen verdi.kullandıktan sonra gel dedi.sorum şu ki yumurtalar gelişinde bu ilaçla çatlatma iğnesi olmak şartmı.ve aranızda bu ilacı kullanan bilgisi olan varmı arkadaşlar 🙏🏼

seksihatun kalp yetmezliği olduğunu öğrendik 4 aylıkken.kalp nakli olması gerekiyordu.5 ay 15 günlükten dayanamadı . Ecmo makinasına bağlanmak zorunda kaldı nakil çıkasıya makinaya bağlı kalacaktı.amaliyattan birgün sonra vefat etti.çok saol teşekküredrim dostlar saolsun