Merhaba kızlar … 23 haftalık gebeyim ve doğuştan kalp hastası olduğum için doğumum da ilkinde olduğu gibi kalp doktorlarımin olduğu hastanede yani benim bulunduğum şehrin dışında , İzmir’de olacak . Dün İzmir ’deydik kontrol için . Doktorumuz detaylı ultrason için bir yer tarif etti oraya gitmek için yola koyulduk . İzmir’i pek bilmediğimiz icin o sıcakta yürümekten falan zaten helak olmuştum araya taraya sonunda kliniği bulduk çekimler yapıldı çıktık otogara gidicez yürüyoruz.Yanimizdan gayet şık giyimli , yaşı 45-50 civarı bir kadının geçmesiyle birkaç saniye sonra eşim bır anda bağırmaya başladı çabuk sil o fotoğrafı diye . Arkamı dönüp baktığımda kadın hem bize hem telefonuna bakıp siritip gülüyordu hatta kahkaha atıyordu. Ben çarşaflı bir kadınım . Eşim görmüş fotoğrafımı çekmiş defalarca . Eşim peşinden gitmeye kalktı fakat kadın hızlı hızlı güle güle kaçtı . Benim de yorgunluktan zaten mahvoldugum için kadına yetişecek halim yoktu . Ama şimdi o kadar pişmanım ki keşke tüm gücümle peşinden gidip yaygarayi koparsaydim çünkü bana göre bu bir tacizdir . Belli ki fotoğrafımı çektiğine göre bir yerlerde saçma zihniyetiyle kinayacak yayinlayacak . Size sorum şu olacak , böyle birsey tekrar yaşarsam ki insaAllah yaşamam ; napmaliyim böyle birşey yapan olursa tekrar nasıl durdurup şikayetçi olabilirim kaçmasını nasıl engelleyebilirim ? Şikayetçi olsam bir sonuç alabilir miyim ? Momda paylaştım ama orada yoğunluktan dolayı pek cevap gelmeyebiliyor buraya da sormak istedim 🙏🏻

taricat Çok yakın bir arkadaşım İzmir’de yaşıyor. Peçeli kendisi. Asansör diye bir yer var orada dürbünle bakarken bir kadın fotoğrafını çekmiş ve alelade orada onu küçük düşürmüş. Arkadaşım gayet kendi asaletine uygun olarak çirkefleşmeden konuşmuş ve orayı terk etmiş. Bence öyle insanlar için kendinizi yormayın eşinizin fark etmediği kaç kişi olmuştur Allah bilir. İslama olan öfkelerini islamın simgesi olan tesettürlü kadınlardan çıkarıyorlar boşverin uğraşsınlar. Şikayetçi olsanız yargı sizi asla savunmaz elinize bir şey geçmez. Ülke olarak çok gerideyiz bu konuda maalesef. Geçenlerde Amerika’da ünlü bir üniversitede doktora mezuniyetinde birinciliği peçeli Müslüman bir kadın alıyor. Sahnede konuşma yapıyor ve kimse onu yadırgamıyor. Bilakis alkış tufanı kopuyor salonda. Bizimkiler de sanki aya roket gönderdiler de bizim örtümüze takılmış gibi beyinlerini anca İslam düşmanlığına çalıştırıyorlar.

taricat o burda da var yakınına geliyolar kendini ceker yada kısacık kendine bakar gibi yapıp seninle foto cekiliyor haberin olmadan cok gıcık bir durum senin kadar sinirlendim

taricat ay gerçekten çok iğrenç insanlar var sanane benim giydiğim şeyden inandığım şeyden sananeee bir de küçük düşürücü laflar ediyorlar gülüyorlar inanın ki bunlar insan falan değil şikayet etseniz bile bir şey yapacaklarını düşünmüyorum bosverin kendi zihniyetlerinde boğulsunlar

taricat açsın kendi bir tarafına gülsün karaktersiz, ay kim oluyor da fotoğrafını çekiyor sinir oldum umarım bir daha karşılaşmazsın olur da karşılaşırsan onu bekletip polis filan çağırmak lazım yani açmasına nasıl engel olunur bilemedim ama yakasına yapışıp fotoğrafları sildirmek lazım öncelikle

rafadanyumurta evet kesinlikle size katılıyorum . Bende gördüm o mezun olan peçeli kardeşimizi , gurur duyuyor insan … Batı’da bile örtüye saygı varken daha kendi insanımız içinde bu konuyu yenememis olmamiz çok acınası bir durum . Allah böyle kötü insanları ıslah etsin ne diyelim 🤦🏻‍♀️

Rouge aaa ne kadar iğrenç birşey ya😟 insanlar iyice şaşırdı kendini bu nasıl bir kötülüktür . Diyecek birşey bulamiyorum artık 🤦🏻‍♀️

taricat ya ne kadar iğrenç zihniyetli var ya. Artık bu durumlara dur demek lazım gerçekten. Sokağa çıktığımızda Artık herkes bildiğiniz çıplak geziyor kimse sesini çıkarmıyor bende saygı duyuyorum ama gerçekten abes kaçıyor bence. Tatil bölgesi yada ne bileyim yazlık yerlerinde oyle gezmelerini normal karşılıyorum ama bakkalada kalçanın yarisina gelcek kadar şortla gidilmesine şaşkınlıkla bakıyorum. Ama dediğim gibi kendi tercihi ağzımı açıp bisey demem bende tesettürlüyum. Biz nasıl kimseye karismiyorsak kimsede bize karışmasın. Çarşaflı peceli türbanlı mini etekli şortlu.. herkesin kendi tercihi. Size yapilan cok saygisizca hareket. Ben olsam kolundan tutar polisi arardim yada avazim ciktigi kadar polis çağırın diye bagirdim sonucta izinsiz sizin resminizi cekmis haberlerde görüyoruz hemen telefonundan sildiriyorlar resimleri

Prettygirl böyle insanlar bir de medeniyetten bahsederler ama milletin kılığıni kıyafetini kendine dert edecek kadar gelisememis cahil cuhelanin tekidirler bunu da maharet zannederler. Allah ıslah etsin 🤲🏻

TombulHatun evet doğru diyorsun canım . Bir dahakine kaçmaya çalışırsa videoya alıp polise gidip esgalini göstermek istiyorum belki o şekilde bulunur da şikayetçi olabilirim

Betybety evet insanlar saygı içinde yaşamayı bir türlü ogrenemedi . Birinin kıyafeti niye oburune batar neden ilgilendirir aklım almıyor . Ne zararımiz var sanki anlamıyorum . Kadın yanımdan geçerken de daha olay yaşanmadan saniyeler evvel içimden gecirmistim "aa bak kaç yaşında ama kırmızı ruj nasıl yakışmış çok sevimli olmuş "diye … Saniyeler sonra neye ugradigimi şaşırdım adeta hayal kırıklığı

taricat gerçekten öyle. Sorsaniz ama kendisi medeniyet sahibi olur. Medeniyeti açıklık yada kapalilikla nasil ayristirabiliyorlar hic bilmiyorum. Yaşadığınız kalp kırıcı olay icin cok gecmis olsun 🙌

Betybety evet öyle ne yazık ki ,🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ çok teşekkür ederim sağolun 🤲🏻

taricat bugün 1 saat önce başıma geldi bankada kadın sıra numarasını geçirdi gişe görevlisi de dopal olarak bir sonraki numarayı aldı bu numarası geçen kadın gişe görevlisinin numaratörün filan fotoğrafını çekti güvenlik kapıyı kilitledi bırakamdılar kadını bankadan kimsenin fotosunu çekemezsin diye şikayet edilecek filan diyordu güvenlik biz çıkarken video çekip şikayet etmek mantıklı en azından gözü korkar belki biraz

taricat Aklınca bakıp bakıp gülecekler bizim tesetturümüzle pislikler.onlar götlerini göğüslerini gözümüze soka soka gösteriyorlar görüyoruz heryerde bişey diyormuyuz gülüyormuyuz veya hakaret eder gibi aşağılayıcı laflar soyluyormuyuz? neden otür insanlar bizim tesettürümüze,örtümüze karısıyorlar aşağıliyorlar.Hani herkes her istediğini giymekte özgürdü kimse kimseye karışmayacaktı?Çeksinler şu iğrenç zihniyetlerini bizim örtümüzdende onlar bi kıçlarını kapatsınlar esas onların bi taraflarını çekip bakıp gülmek lazım heryerleri meydanda diye terbiyesiz,saygısızlar çok gerildimya

Yasak_elma şikayet edecekmiş gişedeki kadını sırası geçti almadı diye kendi telefonla konuşurken geçirdi surasını ve kalabalık bir şube sonra cazgırlık yapıyo

Yasak_elma o kadar haklısın ki … Onların medeniyet onların özgürlük anlayışı sadece soyunmak . Soyunanlara saygı duyuyorlar sadece . Açığına da saygım var kapalisina da ama bazen dışarı çıktığımda gördüklerime hayret ediyorum tanga şort giyeni mi ararsın sadece meme ucunu kapatıp gezeni mi ararsın ne ararsan var yine de tikimi çıkarmam kimseye karışmam etmem ne haddime kimin ne haddine sonuçta ama aynı saygıyı ortululere karşı bir türlü gosteremediler içlerinde İslam’a karşı bir nefret var bir öfke var anlamadım gitti Allah ıslah olacakları şekilde ıslah etsin …

taricat canım nasıl ki acık giyinen kadınların bacaklarını vs çekerken internette videolar görüyoruz. Aynen öyle yap sende kadını kayda al ve anlat yaptıklarını her yerde paylaş. Bizde sık sık İzmir’e gezmeye gidiyoruz tesettürlüyüm böyle birşeyle karşılaşmadım ama emin ol onun yaptığının aynısını yapardım