Merhaba kızlar … 23 haftalık gebeyim ve doğuştan kalp hastası olduğum için doğumum da ilkinde olduğu gibi kalp doktorlarımin olduğu hastanede yani benim bulunduğum şehrin dışında , İzmir’de olacak . Dün İzmir ’deydik kontrol için . Doktorumuz detaylı ultrason için bir yer tarif etti oraya gitmek için yola koyulduk . İzmir’i pek bilmediğimiz icin o sıcakta yürümekten falan zaten helak olmuştum araya taraya sonunda kliniği bulduk çekimler yapıldı çıktık otogara gidicez yürüyoruz.Yanimizdan gayet şık giyimli , yaşı 45-50 civarı bir kadının geçmesiyle birkaç saniye sonra eşim bır anda bağırmaya başladı çabuk sil o fotoğrafı diye . Arkamı dönüp baktığımda kadın hem bize hem telefonuna bakıp siritip gülüyordu hatta kahkaha atıyordu. Ben çarşaflı bir kadınım . Eşim görmüş fotoğrafımı çekmiş defalarca . Eşim peşinden gitmeye kalktı fakat kadın hızlı hızlı güle güle kaçtı . Benim de yorgunluktan zaten mahvoldugum için kadına yetişecek halim yoktu . Ama şimdi o kadar pişmanım ki keşke tüm gücümle peşinden gidip yaygarayi koparsaydim çünkü bana göre bu bir tacizdir . Belli ki fotoğrafımı çektiğine göre bir yerlerde saçma zihniyetiyle kinayacak yayinlayacak . Size sorum şu olacak , böyle birsey tekrar yaşarsam ki insaAllah yaşamam ; napmaliyim böyle birşey yapan olursa tekrar nasıl durdurup şikayetçi olabilirim kaçmasını nasıl engelleyebilirim ? Şikayetçi olsam bir sonuç alabilir miyim ? Momda paylaştım ama orada yoğunluktan dolayı pek cevap gelmeyebiliyor buraya da sormak istedim 🙏🏻