Deleted_1 Ask_hosmus kız bebeğide kucağına vereydin iyiydi okurken hamile olmadığım halde doğurasım geldi 😂😂
Ask_hosmus Deleted_1 dimi insan okudukça doğurası geliyo 😂 senin güzel haberini alıcaz yakında öyle hissediyorum 💖
Bsssbsozab pina ben postu gorene kadar umarim dogurmususndur saglikla😊fatma ana otu mu ne var onu suya koyuyosun baya ise yariyor ben birakc tanidikta yasadim ne alaka diyordum onceleri ama aklinda olsun
Deleted_1 Ask_hosmus yaaa hadi bakalım inşallah 🌺🥰🤲🏻Ağzın bak yesin😂 Nasip olursa hele bir olsun bir yıl arayla ikincide olsun yeter bana🫢
Deleted_1 pina hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah canım🌺🤲🏻 Banada dua et banada anne olmak nasip olsun inşallah
Cicekliperde Ask_hosmus kız sen işin piri olmuşsun😅 keşke ben de sana sorsaydım. Kız kanala girmiyordu. Açılma ilerlemiyordu. Boş yere sezaryen oldum gibi hissettim
Ask_hosmus Cicekliperde 2. Ye artık kuzum olsun bişi olmaz araya yıl koy yaparsın normal doğum ben buralardayım daha siz benim 4. , 5. Çocuğumu göreceksiniz 😂😂😂
Ask_hosmus Eskobar yok kaybolmam ölmezsem buradayım 😂 mom da da aynı adım burada yoksam oradayım 😂😂 orda da yoksam @Kuzulkurt tan ulaş bana 😂😂😂 seninkiler pozisyon almış mı, normal istiyorsun dimi