pina ketenprenses yok gelmedi suyum, inşallah su gelirse ya da sancı başlarsa suni sancı almadan halledebilirim ama hiç sinyal yok
Mucize2 pina nişandan sonra sarı akıntı iyi değil diye biliyorum bence muayene olun bi hareketleri nasıl bebeğin ? Duvara yaslanıp squat yapın bol bol
pina 2zlerim inşallah🙏🏻 merdiven inip çıkmak dışında herşeyi uyguluyorum(çevremde hiç merdiven yokta🙈😂) zaten yaşadığım ülkede bir risk yoksa normal doğum yaptırılıyor, 41’e kadar doğmazsa suni sancı veririz dediler ama ben psikolojikmen kendimi rahatlatamıyorum bir türlü hormonlardan sanırım
pina Eskobar hem yiyorum hem kaynatıp suyunu içiyorum, ahududu yaprağı çayı, ananas falanda tüketiyorum ama yalancı sancılar bile yok bende
Eskobar pina stres yapma geciktirir rahat ol egzersizlerini yap boşver sonuçta içinde kalmıycakya çıkacak 😂😂 bi bakmışın kucağında rahat ol bebeğinide strese sokma
pina Eskobar hahahaha eşimde aynısı söylüyor, en iyisi akışına bırakmak aslında kendimi ona adapte etmem lazım inşallah en azından bunu başarabilirim😅
Eskobar pina yapabilirsin tabi keyfini çıkar iki gün sonra ağlama sesinden uyuyamıycaksın😂😂😂 hareket varsa suyun gelmediyse sıkıntı olmaz nişan da gelmiş zaten eli kulağındadır stres yapıp tehlikeye sokma
Ask_hosmus pina merdiven çıkma hareketi yap, ördek yürüyüşü, deve yürüyüşü, emekle, bide yeri elinle sil, bunların üzerine 50 Squat yap, üzerine ilişkiye gir, bide sıcak duş, duştan sonra Ahududu çayla hurma ye, yat uyu 😂
Deleted_1 Ask_hosmus kız bebeğide kucağına vereydin iyiydi okurken hamile olmadığım halde doğurasım geldi 😂😂
Bsssbsozab pina ben postu gorene kadar umarim dogurmususndur saglikla😊fatma ana otu mu ne var onu suya koyuyosun baya ise yariyor ben birakc tanidikta yasadim ne alaka diyordum onceleri ama aklinda olsun
Ask_hosmus Deleted_1 dimi insan okudukça doğurası geliyo 😂 senin güzel haberini alıcaz yakında öyle hissediyorum 💖
Deleted_1 Ask_hosmus yaaa hadi bakalım inşallah 🌺🥰🤲🏻Ağzın bak yesin😂 Nasip olursa hele bir olsun bir yıl arayla ikincide olsun yeter bana🫢