Sutlucikolati ya bizde ama elimizden geleni yaptık eşimin annesi cocuk yurdunda gonullu ona söyledim bir yardım alabilir miyiz ona diye tüm cocukları için maddi manevi yardımlar verilicekti ayrıca ona ev hatta esya alması için bile maddi destek verilicekti hepsini ayarladık üstelik ben muhattap olucaktım o olmicaktı kağıtları ben getirdim götürdüm kirası ödenecekti hatta bakıcı bile ayarlayabilirdik kendisi Türkiyede kuafördü ve iyi bu konuda ona dedik ki ben zaten güzellik yeri acıcam gel bizle calıs yada eşimin iş yerinde çalışabilirsin olmadı baska yer buluruz tanıdık cok yok dedi çalışmak istemiyorsan onu da ayarlarız dedik yok dedi cocuklarına en güzel sartları verebilirdik çünkü ben staj yaptım ayrıca calıstım öyle yerlerde annem dediki git dil kursuna bende senle yazılırım birlikte giderz tek olmazsın yok dedi okula git çocuklarına bakarım dedi meslegini alabilirdi hatta benle gidebilirdi okula kabul etmedi bare ehliyet yap dedik o cocuklarla zor onu da birlikte yaptık derslerde birimiz sürüyor birimiz arkaya geçiyordu kazandık hatta araba bile ayarlamaya çalışıcaktık yani her imkan verildi bebekler gibi bakılacaktı kabul etmedi eşi git diyor hergün kovuyor ama o seviyor bize de cok iyi bu arada karakteri süper bir kadın ..