Babyface Kızlar rafine şekersiz 21 gün yapıyorum bugün 17.günüm bitti ama bu hafta kg veremedim gibi ama inceldiğimi hissediyorum sizler kilo vermek için neler yapıyorsunuz 83,84 kiloyum bu arada
Ecelisa Babyface ben 2 hafta önce kilo şikayetimden dolayı dahiliye ye gittim kan tahlili ve ultrason felan baktı vitaminlerimi düşük gördü ve kilomun sebebini bulmak için eliminasyon diyeri yaptırdı yani süt ürünü ve un asla yememeliyim bayadır d iyi gidiyorum günde bir kez yiorum sebze balık yada ızgara tavuk şeklinde 7-8. Gün 5 kilo gitti ve çılgın bir ödem gitti vücudumdan normalde şişlik vardı gün içerisindede yeşil çay içiyorum baya bi devam etmek istiyorum şöyle bi ortalama 20kg gitsin istiyorum boyum 1.80 kilom suan 85-86kg felan…
1-susunbe Babyface Ben diyetisyene gittim. Doktorum liste verdi şuan iyi gidiyorum evde spor ve Leslie yapıyorum
Katty Ecelisa kahvaltı da ne yiyorsunuz mesela ben yumurta yiyemiyorum peyniri de çıkarırsam hayatımdan sadece Zeytin domates salatalık kalıyor geriye 🥹
Ecelisa Katty benim kahvaltı alışkanlığım yok bi kocaman bir bardak kahve filtre badem sütü bal akama kadar idare ediyordum ama bozdum bile
Babyface Bosversene şümdi görüyorum yorumunu kusura bakma🙊 ben 110 kilo doğuma gittim bir yıldır kilolaımı veremedim 92_94kg arasında takılı kaldım sürekli Şuan 82kiloyum dahada vericem inş😂 Ama inceldim bel bölgemden özellikle