Ablanizgeldiii Kızlar eşiniz cinselik istediğinizde , siz kendinizi iyi hisstmiyorsaniz ya da ben bugün istemiyorum dediğinizde eşiniz size daralır mi ?? benim ki hep küsüyor bu konuda çok bencil olduğunu düşünüyorum .
Kuzulkurt Ablanizgeldiii darılmıyor ama ilerleyen saatlerde lafını da esirgemiyor 😂 ama ben kendimi iyi hissetmiyorum diye değil genellikle istemiyorum dediğim için 🤭
Ceydaaa2259 Ablanizgeldiii Bazen benimki de surat asıyor gibi oluyor hiç takmıyorum ama geçenlerde şunu anldım eşim 3 hfta full 16 saat çalıştı işten geldiğinde çok yorgunum hemen uyuyacağım dediği zaman istemeden bende surat asmıştım o yüzden artık kafaya takmıyorum 🤷🏼♀️
Eskobar Ablanizgeldiii bence ilişkinin bahanesi olmamalı yani bana göre ne kadar yorgunsanda o an unutuluyor tamamen istek meselesi bence
TombulHatun Ablanizgeldiii birbirimize istemiyorm dediğimiz çok nadirdir ama öyle durumlarda oda bende darılmayız. Bir kere adamı çok heveslendirdim akşaöa kadar bekledi sonra gıcıklık yaptm ben duşa giriyorum dedim baya baya bozulmuştu o zaman, tabi duşatan çıkınca dayanamadm üzülmesine 😂😂😂😂
Ablanizgeldiii Ceydaaa2259 benimkinin yorgunum dediği akşam yok yorgun olsa bile o iş için enerji dolu
Ablanizgeldiii Eskobar aşk o değil ya ne bileyim mesela hap içerim halla miğdem bulaniyordur ondan yani
Queen_Mommm Ablanizgeldiii eger ki o an canı çok istedi ben istemedim gelir ben uyurken bile yapar hahabab
Queen_Mommm Ablanizgeldiii benim ki küsmüyor eğer o gün çok yoruldumsam tamam der ama bazen küser 🤣 laf atar