Kubraesra Kızlar sizin eşinizde 1 dakıka olmadan boşalıyormu artık delırecm her yolu denedim yok hiç organızım olmaadun 4 yıldr sevişmeyi uzun tutuyrm yok yani
Bendiyebiri_58 Kubraesra Eşin bu durumun farkında mı? Konuştun mu eşinle. Doktora gitmeli diye düşünüyorum. 1 dk çok az bı süre. Senin bu süre içinde ön sevişmeyi ne kadar uzun tutsanda çok zor orgazm olman.
fatimaaaa Kubraesra zor bir durum ama kendi başınıza çözemiyorsanız bir doktora görünmekte fayda var bu iş biyolojik yapısıyla ilgili olduğu kadar psikolojik de. Stres çok etkiler.
Filizzzz1 Kubraesra benim eşimde öyleydi bi tane sprey var eczaneden aldı artk 10 15 dakka bazende yarim saat sürüyor
Nur29 Kubraesra black Bery beyaz bir sprey geciktirici çok etkisi oluyor önceden 5 dk sürerdi şimdi en az 20 dk on sevismesiz olan süre ,eczaneden alın bu tarz şeyleri orjinal olması açısından kesin sonuç denemesi onay aldı bizden
Nur29 Queen_Mommm eczaneye bakın çoğu site sahte ürün satıyor ayrıca talimatlara tam uymak gerekiyor eşim ilk kulanimda tam beceremedi yine aynı oldu sonra iyice okuyup uyguladık yorumlara bakıp işe yaradı
Mujahide_esved Kubraesra benim eşim neden ancak 40 dakika da boşalıyor bende bu durumdan muzdaribim bazen afedersiniz takâtim kalmıyor daha 🙄
Queen_Mommm Safinaz biz başka bi marka almıştık uyuşma oldu ama gene ben ne zaman zevk almaya başlasam geliyor 😑