Bengeldimm Niye kız kıllı göbekli insanların seks yapmaya ihtiyacı yokmu aktif olmalarına şaşırıyosun😀 mesela ben kılı koltuk altında ve cinsel organında olmasından hoşlanmam onun dışında problem etmiyorum
fatimaaaa Bengeldimm var tabi ama estetik algılarım engelliyor bazen. Sırtında da olanlar oluyor o da baya itici ama bu şahsi bir durum tabi. Bana güzel görünmüyor benim fikrim bu yani göğüs kılları sırtında kılları olan birinin göğsünden sırtından nasıl öpebilirsiniz bana uzak görünüyor ama büyük konuşmamak lazım :D
Bengeldimm fatimaaaa Ay evet sırtı sevmem bende eşimin göğsündede çok az var belki de o yüzden sorun etmiyorumdur bilmiyorum 😂
Kuzulkurt Bengeldimm özel bölgeye giden vardı lemanın kocası dayılarda gider ben bir göbek aldırayım der falan 😂😂
sosyolog1kadin fatimaaaa yani kimsenin partneri kimseyi ilgilendirmez bence. Erkekler fıtrat gereği göğüs sırt kılları oluyor he bazıları çok fazla zaten onlarda rahatsız oluyordur illaki lazere gidiyorlar bitip gidiyor. Kıllı diye cinsellik onlara yasak mı😂
Rouge fatimaaaa valla cinsellige gelene kadar temizlik konusu var bunun kıvır kıvır kıllara uyuz oluyorum evde herhangi bir yerde karşılassam cıldırırım o kadar bakıyorum evime kıvır kıvır kıl cekemem hele bembeyaz lavabomda evimde .gorsem deli olurum işte bu yüzden kılsız sarı biriyle evlendim 😂
Cicekliperde Rouge AA benim ev. Bıktım süpürmekten😅 süpürmeye de gelmiyor da. Zor bayağı. Ama canım kocam napsın elinden geldiği kadar dikkat ediyor. Bu arada benimki de sarışın ama nasıl öyle olabildi çok şaşırıyorum 😂
Nietzsche Rouge esmerinde kılsızı var bizzat şahit oldum ,sarı algısı yaratma 😂hem esmerin kılsızı daha çekici 😂😂😂😂😂
Rouge Cicekliperde hahaha yazık napsın adam tutarak mı gezsin 😂böyle anca fırcalaya fırcalaya süpürcen
Kuzulkurt Cicekliperde bende bundan bıktığım için eşim hamam otu zımbırtısıyla temizleniyor kıla tüye son 😂😂