TombulHatun arayıp sorucam yarın bakalım özel ayrı fiyat alıyor dimi, ben doğum yaptığım hastanede taktırırım büyük ihtimalle de ne kadar alacaklar acaba 😂

Rouge canımm bizde kullanıyoruz ama öncesi sonrası kontrolü nasıl oluyor acaba,cahilliğime ver kullanıyorum ama hep tedirginim 🤦🏻‍♀️

Uykulupingue internette yazarsan bulursun canım ben nasıl anlatıcam bilmiyorum detaylı anlatamıyorum yazdım yazdım sildim valla

Rouge ay çok güldüm kusura bakma 😂😂 olsun tavsiye için teşekkür ederim 😘

Ask_hosmus Şuan kondom kullaniyoruz vakti zamanında spiralde kullandım canım.Öyle dayanılmayacak çığlık atılacak bi acısıda olmuyor takılırken. 2 3 dakkada takıyor zaten doktora bittimi bukadarmı diye sormustum ben hatta😂Doğumhanede takılmıyor doktorun odasındaki çatalda takılıyor.Çoğu zaman adetli olunmak gereliyor ama adetli değildim takıldığım.Önce bi kan tahlili istiyor doktor degerlerin normalse takıyor.Benim regl kanamalarım uzamadı ama çoğalmıştı misal günde 4 5 ped degistiriyorsam spiralliyken 6 7 ped degistiriyordum.Ben hep reglimi 6 gün oluyorum ozamanda 6.gün temizleniyordum.Ağrım,ara lekelenmeleri olmadı hatta unutuyordum spiralli olduğumu😋Bakırlılar hormon bozuklugu yapmıyor koruyuculuğu enuzun ve en yüksek olan bakirlı olan bizzat doktoruma sordum👌Tabi ağrı,kanama azlığı cokluğu,lekelenme vs her bünyeye göre değişiyor bende hicbir yan etki yapmamıştı🙂

Ask_hosmus he yani bana diyoki muayene ücretini söyleyebilirim ama spiral ücreti söyeleyemem 200 TLlik muayene ücretini söyleseniz ne olacak önemli olan spiral bütçeme uyarsa geleceğim yanı sırf ücret için hastaneye mi gidelim 🙂

Ask_hosmus 😂🌸🙏ben sana diyorum korun sen tırtıklı diyosun korusun yeter napıcan tırtıgını 😂ıyyy cok kötü oldum düsününce tırtıklısını yani

TombulHatun aynen öyle Bi tuhaf lar yaaa, hastanede uzak bize 3 çocukla nasıl gidiceksem acaba orda doğum yaptım söyleyin desem söyler mi 😂😂

Ask_hosmus Ben devlette taktirdım ama 2.hamileliğimin kontrollerini özelde yaptırdım hep gene taktırmak istiyorum ve özeldeki doktoruma sormuştum 40ın çıkınca gel takarım demişti ama taktırmadım 13 ay oldu doğum yapalı istiyorum taktırmak bakalım nezaman nasip olacak🙂🤷‍♀️

MatiG bu tartışmayı sabitledi.

Ask_hosmus spirali kırkım çıkar çıkmaz taktırdım. Benim kadar canı tatlı olan varmıdır bilmiyorum ama ben taktırdıysam herkes taktırır. Öyle dayanılmayacak acı asla yok 2 dkda bitiyor. Sonrasında beni hiç etkilemedi adetim artmadı günü uzamadı ağrılı da geçmedi. Böyle 4 sene korundum temmuzda çıkarttırdım artık 2. Cocuk için. Hapla uğraşamam prezarvatif kullandırmam 😂 hem hiç bir doğum kontrol yöntemi %100 korumaz hepsinde risk var ama en güvenilir spirali doktorunla konuşabilirsin hamile kalma olasılığı diğerlerine göre daha düşük.

Nefedukaa sağol canım, Allah isterse her türlü oluyo zaten, kafama yattı gibi bu spiral 😂