Kızlar selam 🙋🏽‍♀️ doğum yapalı 10 gün oldu malum bir korunma şekli bulmam lazım, 4. Bebe yi kaldıracak güç kuvvet yok😂 siz nasıl korunuyorsunuz? Bana ne önerirsiniz? Daha önce hap ve iğne kullandım spiral denemek istiyorum ama hormon bozuyor diyorlar bide spiral takılırken doktor odasında mı takıyor yoksa doğumhane de mi?
Özel hastane ayrı Bi ücret alıyo mu bu spiral takılırken?

Ask_hosmus spiralle korunuyorum kuzum. Hormon bozukluğu vs olmadı ilk 2-3 ay reglim uzadı 7 günken 10 gün oldu ama son günler kahverengi lekenme şeklinde uzadı. Akıntı oluyor çok normal hatta genellikle uzayan akıntı oluyor. 2 sene oldu kullanalı hiç bir problem yok çok şükür. Sadece bu ay gecikti reglim ilk defa 😂 normal doktorun odasında çatala çıkıp taktırıyırsun 5 dakika falan sürüyor hatta sen kırkın bitmeden gidip taktır bence 😂

Kuzulkurt kanka acıyo mu yaa acımasından korkuyorum bide ben 2 aylığına taktırıcam eşim gidiyor, gitmese implant taktırıcaktım o yüzden 2 aylığına korucak bişey lazım kondom hariç hiç sevmiyorum onu😂😂

Ask_hosmus acımıyor sadece adet sancın biraz şiddetleniyor benim öyle olmuştu. Bence takmışken kalsın zaten ara ara kontrol oluyor bir zararı yok 🥲

Ask_hosmus Merhaba ben spiral taktıralım 1,5 yıl oldu. Takarken biraz acı oluyor ama bu acı normal doğum yada sezeryan acısı yanında hiç yok gibi. Takıldıktan sonra adet ağrısı gibi sancı oluyor ben ağrı kesici kullanmıştım. Arkadaşların dediği gibi adet düzensizli günlerin uzaması oluyor benimki 6 ayda düzene girdi şimdi memnunum iyiki taktırmışım.
          İçimde cisim olur diye bende endişe etmiştim ama şimdi yok gibi bazen unutuyorum bide hormon bozmuyor bakır spireller. Kendi düşüncem hem spiral hem dışarı boşalırsa kafan rahat olur. Tedbiri al Taktir Allahtan

Benimki zaten 2 aylık gibi bir süre takıcam ilk günlerde çok kanama oluyor mu ya a da kaç gün oluyor, bide özelde mi taktırdın ben özelde taktırıcam da ayrı fiyat alıyorlar mı

Ask_hosmus bebişim sen en iyisi spiral+prezervatif+ geri çekilme+ yumurtlama günlerini ilişkisiz geçirerek korun 😂😂 ben prezervatif kullanıyorm patlak çatlak da çıkmadı hiç ama bende spiral taktıracağım ama hormonlular varmış acaba omu yoksa klasik bakır spiral mi bilemedim

Ask_hosmus kopyala yapıstır yaptım bunu yazmıstım😂 en sevmedigim korunma türü spiral asla yapamam tüylerim ürperiyor düsününce hem ben niye kendi hormonlarımı bilmem ne sey ediyim tertemiz prezervatif ne bir enfeksiyon derdi ne bir süphe hiiicc .doğru kullanıldığı taktirde tabi tertemiz ne bana zarar ne ona once kontrol ediyosun sonra ediyorsun bitti gitti bisey varsa baska onlem alırsın su ten tene muhabbeti varya tamamen psikolojik oyle bisey yok ten men anlamıyorsun zaten .neden sevmiyorlar anlamıs degilim birde tabi komsumun 6.çocuğu spiralle olunca hepten soğudum

TombulHatun bende öyle düşünüyorum adam ceket atsa hamile kalıcam 😂 bende acayip merak ediyorum hangisi daha iyi, hormonumu bozmasın da😅

Rouge yaa ben aslında korkuyorum spiral den ama 2 aylık Bi süre için takıcam normalde implant takıcaktım ama dedim 2 ay için taktırmim, kondom ben hiç sevmiyorum yaa denemedim ama gerçekten Bi tuhaf bana göre 😂 iğne var mı şuan sağlıkocağına onu sorucam yarın varsa iğne vurdururum 3 aylık sonra bırakırım zaten, ay kanamam bitmek üzere hemen Bi çözüm bulmam lazım benim 😂😂