Cennet_kokulu_yavrum Orgazm olurken titreme ile olur vajinada kasılma ve sivi gelir aniden de rahatlama olur
Cennet_kokulu_yavrum Zdzdzd istek geliyor ve zevk aldığında sivi da geliyor devam edince vajinada titreme kasılma geliyor onla birlikte tekrar kaygan bir sivi gelir ve titreme ve kasılmadan sonra rahatlama gelir
Zdzdzd Cennet_kokulu_yavrum açıkçası hiç olmadım sıvı geldi baya zevkle birlikte bende oldum dedim bıraktım devam etmedim
Cennet_kokulu_yavrum Zdzdzd devam et canım zaten görürsün anlarsın ne demek istediğimi vajinada titreme ve kasılma aynındaysa oluyor evli değil misin
Zdzdzd Cennet_kokulu_yavrum evliyim eşim hep uğraştı olmadı burda yorumları olurken kendin dene falan vs denedim işte sıvı beyaz baya akıntı geldi su gibi sonra çişim geldi ayıptır söylemesi biraz işedim hatta anlamadım
yorumcunuzz Zdzdzd orgazm olduğunda anlarsın çok farklı bişey her ilişkide orgazm olurum ben belimden aşağısı kasılır ve titreme olur o zaman boşalırım ben eşimde bilir
Cennet_kokulu_yavrum Zdzdzd tekrar dene canım eşinle birlikte tatmın edin birbirinizi on sevişme yapın oral eşine zevk aldığın şeyleri söyle onları yapsın zaten zevk aldıkça tatmın oldukça o devam etsin hissedersin kendini
Ceydaaa2259 Zdzdzd Kendi kendine yaparak kendini tanı canım arkadaşlar yazmış zaten nasıl orgazm olunduğunu ondan sonra ilişki esnasında aynı şeyleri dene
Queen_Mommm _perilice_ bende klitoris boşalma oluyor sanırım böyle afedersin titreme oluyor bide klitoristim kalp gibi atıyor gibi oluyor ama sıvı bişey gelmiyor
_perilice_ Queen_Mommm erkeklerdeki gibi akmıyor acaba hissetmiyor musunuz ayağa kalktığınızda bi lavaboya gidip ciş yapmaya çalışın bazen cişle birlkte akıyo