Merhaba kızlar sizlerle bi sorum olacak. Senelerdir ağda yapıyorum uzun zamandır jilet sürmedim bacaklarıma ve özel bölgelerime. Ama zamanla sanki ağda kil döndürüyor, jilet buna iyi geldiğini biliyordum.
sizce bir kere jilet yapsam hemen fark belli olur mı? kıllar kalınlaşır ve çoğalır mı?

Ece 1 kereden bişey olmaz diye biliyorum ama ağda hem tüyleri azaltıyor hemde inceltiyor bence ağdadan şaşma

Bencede jileti kulanma onca zaman agda yapmana yazik olucak tek seferde olsa coğaltir ve kalinlaşir

Ece merhaba ben estetisyenim. Jilet kullanırsanız pişman olursunuz. Ağda da jilette kıl dönmesi veya batık yapar. Batıklara en güzel çözüm lazer epilasyondur. Ama doğru cihaz kullanıldığı sürece ☺️

18aley__ Lazer yaptıktan sonra zamanla hormonların değiştikçe kılların geri çıkma ihtimali oluyormus?
          Ben yüzücüyüm ve herrrr hafta suda oluyorum normalde. Havuzun süyü daha hızlı uzatıyor bide. Gerçekten her hafta almak beni zorluyor. Öyüzden lazeri çok düşündüm ama bunu duyduktan sonra vazgeçtim. Okadar para verip birdaha çıkması yazık olur

Ece bende bir sure lazer yaptirdim yuzume şimdi ağdayla devam ediyorum laser sadece azaltiyor

5 gün sonra

Ece zaten epilasyon yaptırdığınız gün suya değmeli 1 gün bence 1 gün idare edebilirsiniz ayrıca tekrar çıkma olasılığı yüksek ama iyi makinelerde değil eski cihazlarda mesela ndı ıpl alexandrite gibi makineler kıl kökünü bir süre uyutur ve geri çıkar. Oyüzden cihaz çok önemli.

Ece canım ben her yerime jilet kullanıyorum hatta kollarıma bile o kalınlaşta dedikleri kişinin kendine baglı zaten kalın tüyleri vardır ve jilet kesince büyüdügü için ona kalın görünür

ağda daha temiz yapabilir ama sarkma yapar kıl dönmesine yol açar ve derin tahriş olur

Evet lazer epilasyonu en iyi cozum ben yillar once yaptirdim ve suan cok memnunum artik yilda bi defa yaptiriyorum lazeri. Su salgin bitsinde insallah tekrar gidecem

Pelinnaz
                Gecen sene istanbul gaziosmanpasa da komple vucut 300 tl ye yaptirdiydim suan fiyatlari bilemem herseye zam geldi malum

cocomadame aaaaa ne uygun fiyatiii bizde 150€ sadece yuz🤦🏻‍♀️

• Ece bunu beğendi.

Kiz yuz 150 cok pahaliylis sen yurt disinda kaliyosun anlasilan ben yurtdisinda kalirken lazerimi orda yaptirdim makine cok iyiydi ben yuze 55 euro veriyordum komple bacak 240 bikini bolge 75 koltuk alti 35 belcikada kaliyorsan iyi bir yer onerebilirim

cocomadame Özel hastanede yapıyorum o yüzden çok pahallı herhalde sen 300₺ diyince hemen Türkiyeye gelesim geldi kız😂 Vücudum için İstanbul’a geleceğim kesin ama

Pelinnaz
                      benim bulundugum sehirde afyonkarahisarda bile bilmem kac seansa 2000 tl diyorlar. Ozel hastane cok pahali olur biliyorum. Belcikada bildigim iyi bir yer var bide hollandada hemde cok ucuza

Sevileenn dediğim gibi doğru cihaz bulursanız biter. Bazı cihazlar uyutma sistemi yapsr çünkü. Yada azaltır