Merhabalar kizlar simdi regl sonrasi tuyleri alip abdest alsak olur mu yoksa abdest alip sonra mi tuyleri almaliyiz? Yillardir ikisini de yaptim ama bugun aklina acaba hangisi dogru diye bi soru geldi 🤭🤣
Abdest sorusu😅
Ben önce tüyleri alıp sonra abdest alıyorum 😂
deleted_13428 acabası dogru mu 😄 ben de hem oyle hem diger turlu yapiyorum ama bilemedim bugun merak edesim tuttu😁
Kirmizilamba Ben hiç düşünmemiştim ama bende merak ettim şimdi😂 Bi araştırmak lazım
Kirmizilamba once abdest alinmali abdest alinmadan vucuttan giden hersey abdestsiz gittigi icin bize lanet okurmus diye soylemisti bir hoca arkdsim
- Düzenlendi
Kirmizilamba Abdest almadan olmaz diye biliyorum abdest alırken saç tararken düşen saçları toplayıp bir tel bile varsa gusül niyetiyle yıkanmalıdır hatta …
Mevanuraaa tesekkur ederim kizlar 🙏
Kirmizilamba ance gusul almak gerekiyor.Bazı alimler adetken bilerek vucuttan kıl tüy saç vs koparılmasını uygun görmemiş
Feridee11111 tesekkurler ben de oyle yaparim artik🙂
Kirmizilamba önce abdest almalisin cnm abdestsiz vücudundan cıkan seyler abdestsiz cıkmıs oldugu için günah yazilir diordu kurs hocamiz
Mevanuraaa ohoooo çok zor işimiz yaaa nehire kapılan saç tellerini mi toplicaz şimdi bana artık abartı geliyor bunlar daralıyorum yaaa iğne ucu kadar yer bile kuru kalsa abdest olmaz diyorlar parmağımizi gotumuze sokmadigimiz kalmış onu da yapacaz sonunda .
Ablanizgeldiii bu ne iğrenç bi tabir allasen zor gören sensin bence temizlik imandandır
Popy_ kız suya kapılan saçın üstüne bile dua okicaz bu mu temizlik 😁😁
Ablanizgeldiii ne iğrenç bir tabir🤮
Gusül abdesti deyince senin aklına g*te parmak sokmak geliyorsa bu senin sorunun
Kirmizilamba önce abdest. Ben reglken tırnaklarımı da kesmem. Kıl tüy tırnak hatta saç bile abdestsiz oluyor günah diye biliyorum. Saça müdahale edemiyorum tabii ama dikkat etmeye çalışıyorum.
- Düzenlendi
Deleted_1 canım benim göte parmak sokmak istesem göt benim gotum sadece benim anlatmak istediğim abartiyorlar artık 👍 dinde zorluk yoktur temizlikte te aynı şekilde imkan doğrultusunda bir kase suyla bile abdest alabilirsin su yoksa toprakla göz korkutuyorlar onu anlatmaya çalıştım 👍ne taktınız göte parmağa
Ablanizgeldiii g*ötüne göz koymadık bacım rahat ol😂
Herkesin fikride zikride kendine
Sana göre abartı bize göre doğru
Deleted_1 rahatım zaten canım 😁 sen kasıyorsun
Sept teşekkür ederim kızlar 🙏